Incearca un stil de alimentatie foarte sanatos. dimineata iti recomand sa mananci un bol cu cereale...la pranz sa mananci multe supe/ciorbe bogate in legume(de zarzavat,cartofi, dovlecei, etc) iar seara sa mananci foaaaarte usor.iti recomand un iaurt, o salata...INSA! foarte important este de mentionat faptul ca macar o data pe saptamana sa mananci putina carne/ceva dulce.sa nu-ti lipseasca din alimentatie fructele si legumele! cel mai important:mere,morcovi, rosii(care sunt perfecte cu o telemea), spanac.incearca sa mananci niste peste, iar cu painea.macar o felie pe zi! Cat despre sport,ti-l recomand(dupa ce iti mai revii).Si nu te lua dupa produsele astea de slabit,nu sunt bune,iti ataca organismul. apropo,iti mai dau un sfat:daca ti-e foame, nu ezita sa mananci, ca singura iti faci rau!
Sper ca te-am ajutat:*
Trebuie sa renunti la paine sa nu mananci ff multa carne si sa bei cam 3 litri de apa pe zi, dar sa nu consuni nici sare prea multa ca sa nu se retina apa in corp. pe langa astea ai pute sa bei ceai de catina ( foarte bun detoxifiant) succes scumpa:*
1.Si eu am inceput sa beau ceai verde si e foarte bun.
2.Incearca si dieta cu mere, cu apa sau dieta Dukan.
3.Cand iti trece durerea de la apendicita, incearca sa faci cate utine abdomene(2-3 azi, 2-3 maine dau un ex)
4.Si eu am aceeasi problema si o sa incerc sa nu mai mainanc mult seara.
SUCCES si sa ne spui daca ai vreun rezultat! Te pupic! PAaa
Vai doamne dar dupa parerea mea esti foaaaaaaaaaaaaaaaarte slaba.Extrem.Sau poate ai cateva pernute de grasime? Pai eu zic sa te multumesti de cum arati pentru ca cu siguranta esti foaaarte frumoasa.Si nu slabesti neaparat daca mananci numai fructe, ci daca mananci mancare echilibrata si in cantitati medii.de ex. luni de dimineata cereale integrale, un mar si paine prajita la pranz fripturica cu mazare si un pahar de apa sau limonada si seara ceva usor cum ar fi o salata de fructe.Sa nu mananci niciodata dupa ora 8 seara. minim 7. ceaiul verde si cel de antiadipos sunt cele mai bune pentru slabit.Dar oricum nu dieta functioneza intotdeauna.Ai putea sa mai astepti un pic pana trece faza asta cu apendicita si sa incepi incet, incet de cate putin sport. Oricum esti frumoasa.P.s.>o cloega de-a mea avea 56 de kg in clasa a 6 a
Hm.ceai verde sau ceai negru, ala negru are gust mai bu, nu e amar.
ai putea dimineata de ex sa mananci o felie de paine prajita cusuc de rosii, dupa aia la amiaza branza light, 1 ou fiert si o salata, painea trebuie sa o mananci prajita ca sa nu ingrase, iar seara fructe cat cuprinde.
si inca un lucru important sa nu te lasi sa iti fie foame, deci daca tie foame, mananca, un fruct.cv, pentru ca dupa aceea iti strici stomacul, iar iainte sa bei ceaiul mananca cv intotdeuna pentru ca altfel iti va veni rau. bafta
Pai mananca bune dimineata, la pranz ceva usor dar sa tina de foame si la cina fructe, iaurt, ceva fara grasimi sau char deloc...
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: