| Eaaaaa a întrebat:

Am 15 ani, adica trec pe clasa a 9 si am nevoie de niste idei. Ce haine as putea sa-mi cumpar pentru scoala?
Multumesc!:*:*

Răspuns Câştigător
7 răspunsuri:
| Buttercup30 a răspuns:

Si eu zic tot cam asa:jeans, o bluza(alba mai bine), vesta, conversi, si daca e racoare merge bine o geaca neagra(gen piele, sau piele big grin)

| Ally a răspuns:

Buna

ma cheama Alexandra si trec si eu in a9a, eu m-am gandit sa-mi cumpar un trening nou ca o sa am nevoie, o geaca de toamna ca se face cam frig si in fiecare zi la scoala ai nevoie de mai multe, si poate o pereche de balerini sau tenisi ca doar ai nevoie de mai multe perechi pentru scoala, altceva ma mai gandesc de ce am nevoie si in legatura cu prima zi de scoala cred ca o sa-mi cumpar o pereche de jeansi si o bluza daca nu, un tricou si iau geaca sau hanorac peste ca o sa fie cam frig, poate mai si ploua.

Cam atat, asa m-am gandit eu tu, te mai gandesti si vezi ce iti iei eu ti-am dat doar cateva idei eu asa cred ca o sa fac.

Succes la scoala!

Răspuns utilizator avertizat
| BlueSummer a răspuns:

Salut! Daca ai uniforma la scoala, ar fi bine s-o porti. Daca insa nu ai, eu zic sa porti ceva lejer, dar decent.

In prima zi poti incerca blugi cu o camasa si un pulover, sau altceva in locul camasei.
Poti sa-ti iei si un bolero sau o fusta.

In restul anului scolar incearca sa porti panatloni (blugi), cu bluze sau camasi, si cand poti o vesta pe deasupra. Poti sa-ti faci si singura combinatii, dupa cum ai starea de spirit in ziua respectivawinking

Mult noroc!

| dyannee a răspuns:

Si pe mine ma cheama Diana :p...si eu trec in clasa a IX-a big grin.
... din nou ''si''hee hee... pot sa-ti dau niste sfaturi:
-daca te referi la prima zi de scoala, eu cred ca ar trebui ceva lejer, in care sa te simti bine, nu prea stramt sau incomod, nu ceva indecent, sa nu dea o proasta impresie din prima(spun asta datorita faptului ca, vei fi noua in scoala, iar persoanele noi trag cel mai mult la ochiwinking );
-apoi, daca nu stii exact de ce ai nevoie, eu cred ca o tinuta clasica(jeans&T-shirt) e perfecta, sau daca nu poti lua o maleta grie, maronie sau un mov inchis, bleu inchis, visiniebig grin<

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Camasa si pantaloni. http://sp2.ro/019926

| alee19 a răspuns:

Pff. nu cred ca trebuie sa te procupe astatongue, oricum sa fi cat mai eleganta si relativ decenta, sa faci impresiesmug, daca e vreme frumoasa, de preferat o fustita pana putin mai sus de genunchi si o camasathinking, vezi tu, cum te simti mai binetongue