| 8paulica a întrebat:

Am 15 ani. Pe zona gatului mi-au aparut deja fire de par iar la barbie sunt deja ire multe si aspre, iar pentru ca incepe scoala ma gandeam sa scap de ele. Nu vreau sa folosesc lama, pentru ca inca nu e cazul sa inmultesc firele si aceasta ma irita si e prea complicat. laughing Eu ma gandeam sa folosesc benzi epilatoare de picioare. Sunt destul de mari si eficiente. PS:Nu am probleme cu durerea, inainte ma pensam la barbie). Voi ce parere aveti despre benzi de picoare pe fata?

6 răspunsuri:
| Fcp_George_1998 a răspuns:

Eu zis sa folosesti mai bine lama tot o vei folosi odata si odata si ai varsta in care incepe sa iti apara barbawinking

| lullaby23 a răspuns:

Eu zic sa folosesti crema epilatoare.

| AlexandraPrincess a răspuns:

Exista benzi depilatoare pentru fata(de la Veet) Sau sa te duci la salon.(este cam scump dar iti face cu raze definitiva)winking

| MariusSB a răspuns:

Foloseste o lama Gillette PE PIELEA USCATA.La mine nu a fost cazul "de inmultire" A crescut normal...

| Wolfyye a răspuns:

Nu folosi benzi depilatoare sau lama! Eu te sfatuiesc sa folosesti masina de tuns, nici nu se mai vede dupa+ ca nu iti creste parul asa de des ca atunci cand dai cu lama...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crema e cea mai buna solutie, dar exista si benzi epilatoare de fata!