| Bernoullie a întrebat:

Am 15 ani si am cateva riduri sub ochi din cauza corectorului, creionului si a fondului de ten, folosite de 1 an, chiar 2. Vreau sa incep sa folosesc o crema antirid, dar cineva mi-a spus ca acea crema contine niste substante care nu-mi vor face bine pielii la varsta pe care o am. Avea dreptate acea persoana, pot folosi crema antirid fara nici o grija?

Răspuns Câştigător
| glamvintage a răspuns:

Buna Crinuta,
In primul rand, NU cosmeticele au dus la aparitia ridurilor, ci o demachiere defectuoasa. Cosmeticele chiar ne ajuta sa ne aparam tenul de UV-uri si alte intemperii.
Ce iti pot recomanda:
Demachiaza-te corect: aplica pe fata, gat si decolteu un lapte demachiant(nu trebuie sa fie deloc scump), pregateste-ti apoi un prosopel din bumbac pe care-l bagi in apa calda, in storci foarte bine, apoi indepartezi cu el demachiantul.
Atata cand cureti cat si cand aplici crema in gurul ochilor, trage pielea de sub ochi in jos, asa incat sa se deschida ridurile si sa poti cirata, respectiv aplica crema perfect.
Aplica cu discheta loctiune tonica pe ten, daca e prea multa o indepartezi cu un sevetel prin tamponare.
Odata, cel mult de doua ori pe saptamana, fa-ti un peeling cu zat de cafea.
Cremele antirid nu sunt pentru tine, poti folosi creme foarte bine hidratante sau un mix format din ulei de argan+ulei migdale dulci+ulei masline in cantitati egale.
NU FOLOSI CREME ANTIRID SERURI SAU ALTE SUBSTANTE DE GENU' DECAT PESTE 10 ANI DE ACUM!
Cauta-ma daca crezi ca te pot ajuta cu ceva,
pup!
XOXO

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu poti folosi crima antirid, cel putin pana la 25-30 de ani. Iti va imbatrani si mai mult tenul, incat in 10 ani vei arata cu 15 ani mai batrana. Poti folosi, insa, cubulete de gheata, puse pe zona respectiva 10-15 minute de 3 ori pe zi si felii de castravete proaspat, o data pe zi cate 30 de minute. Evident insotite de renuntarea la machiaj macar 10 ani. Din pacate, vei ramane cu riduri, asta este pretul platit machierii la o varsta nepotrivita.

| wertori a răspuns:

Trebuie sa folosesti o crema pentru tipul tau de ten, si nu una antirid doar pentru ca asa ti-a recomandat cineva. Iti poti alege din gamele: nivea,gerovital,vichy etc pentru ten mixt, gras, normal sau uscat.Depinde,iar pentru ochi foloseste o crema care se aplica doar in jurul cearcenelor si a ochilor, eu am de la Gerovital si e buna si e doar 10 lei. Intreaba la farmacie si te va ajuta.

| peste2009 a răspuns:

Tiai inceput viata sexuala?
dac da ar trebui sa iti treaca

| adriana1980 a răspuns:

Cred ca te poate ajuta si articolul asta despre cremele antirid, iti prezinta atat avantajele cat si dezavantajele folosirii lor: http://www.femeii.ro/secretele-cremelor-antirid/