| antoniaflorii a întrebat:

Buna :*, am 15 ani si am cosuri nu stiu cum sa scap de ele, am incercat creme, chiar si zineryt, va rog cum pot sa scap de ele. Multumesc va'besk :* DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| iuuliia a răspuns:

Eu am două metode naturale pentru tine.
1. Mască cu miere şi lapte : pui o lingură de miere şi una de lapte într-un vas, amesteci, iar crema obţinută o întinzi pe faţă, inclusiv pe gât şi laşi 10 min. Apoi clăteşti. Această mască trebuie făcută DOAR de 2 ori pe lună.
2. De două ori pe săptămână, respectiv seara, îţi poţi face comprese cu ceai verde. Ai nevoie doar de un dischetă de demachiat şi ceai verde.
Ţi le recomand pe amândouă cu încredere deoarece şi eu le folosesc pe amândouă şi sunt foarte mulţumită.

6 răspunsuri:
| blackcat99 a răspuns:

Degeaba te chinui cu masti scumpe si toate chimicalele. Asteapta pana la primavara sa iasa frunzele de nuc. Aduna cateva frunze si fierbe-le. Apoi te dai de 2 ori pe zi pe fata cu acel ceai. Il poti aplica cu un tampon de vata. Eu am scapat de cosuri acnee si ten gras cu aceasta "reteta", cu toate ca am incercat tot felul de masti si creme. Mult succes cu cosurile!

| 010123 a răspuns:

Ai 3 variante:
Cumperi iehtiol de la farmacie;
Cumperi de la magazinul Lady s;
Te speli cu faina de grau la cateva zile fara conservanti, euri si procesari.

| alexalexa2000 a răspuns:

Ăăm..Hallo.Știu cum e să ai coșuri..Eu de cele mai multe ori le lăsam să se usuce. Uite un site care te poate ajuta : http://www.eva.ro/......tml.Fundă

| XxRoxyxX a răspuns:

Ai incercat si tratamentul de la Gerovital Plant? Eu il folosesc si e destul de bun. Im maxim 5 - 6 zile mie imi dispar cosurile. happy

| ChemoshRDB a răspuns:

Spala-te pe fata cu sapun, recomandat protex, in nici-un caz dove, sterge-te de un prosop moale, si date pe fata cu sucul unei plante Aloe Vera o data pe zi timp de 5 zile la rand. Rupe decat un varf de frunzulita pe care sa-l folosesti odata,(nu folosesti o frunza intreaga odata pentru ca nu-i nevoie) si nu te speli pe fata decat dupe 1 ora, daca este cazul si ti se depune praf.
In cazul in care ti-ai stors cosurile mai devreme, sucul plantei iti va vindeca si raniile.
PS: Poti folosi Dove dupa ce scapi de ele dar nu-l folosi daca ai tenul gras.
Succes in rezolvarea problemei talewinking

| msilvia a răspuns:

Daca ai tenul gras incearca sa te speli cam de 2-3 ori pe zi cu sapun de fruncte si sa nu atingi fata mai deloc pentru ca si din cauza asta iti apar cosuri....nu o sa dispara de tot dar macar vor fi mai micihappy