| duby a întrebat:

Am 15 ani si am pungi sub ochi. Nu stiu cum sa scap de ele. Stiti cumva vreun remediu natural?

Răspuns Câştigător
| Adrianetc a răspuns:

Printre cele mai populare metode se afla si acoperirea zonei umflate cu pliculete de ceai inghetate, felii de castravete sau partea bombata a unei lingurite reci; aceste metode au intr-adevar un grad de eficienta. In majoritatea cazurilor este vorba despre efectul de reducere a edemului prin simpla actiune a temperaturii locale scazute. sau mult somn

6 răspunsuri:
| MLSS a răspuns:

Dormi mai mult:*:* mananca sanatos.altceva nu ai ce.:d

| AudImagini a răspuns:

Pui la fiert nişte pliculeţe de ceai şi după aceea le ţii pe ochi în jur de 15-20 min.
Am încercat şi eu şi mergewinking

| alecsa91 a răspuns:

Buna! Da! tai un castravete in rondele, apoi pui cate un cerc pe fiecare ochi...o sa simti un mentol tare fain... dupa 15 min, intorci rondelele pe partea cealalta! Succes!

| Radux a răspuns:

Incearca sa dormi mai mult si nu te culca la ore tarzii!

| Moni_9854 a răspuns:

Odihna multa si ancearca sa nu folosesti rimel,,poate esti alergica la unele substante,, si nu sti,,, merita sa ancerci!

| soffy123 a răspuns:

In fiecare dimineata cand te scoli spalate cu apa rece pe fata, si puneti doua felii de castraveti pe ochi timp de 8-10 minute. Iar in fiecare seara puneti pliculete de ceai de menta sau musetel (sa fie folotite si lasate la frigider 10 min.) pe ochi timp de 5-7 minute. Crede-ma o sa scapi de ele in cateva zile. fundita?