| R0011 a întrebat:

Am 15 ani si cam de jumatate de an am inceput sa ma dau cu fond de ten, rimel, creion si altele. Problema este ca eu am cearcane care se vad foarte tare si as vrea sa incep sa folosesc un anticearcan. Risc sa imi apara mai repede ridurile? Sau stiti niste remedii naturale pentru a scapa de ele? Mersiii.puppy dog eyes

P. S: Este ok daca incep sa ma machiez de la aceasta varsta?; 3

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Comprese reci, cuburi de gheață, lingură rece din frigider, vitamina A, etc.
Pa, pa.

| kitishor a răspuns:

Buna. Nu vreau sa te sperii dar nu e Ok sa te machezi la 15 ani! Eu am 14 dar nici chiar asa! Nu te mai da cu fond de ten, ca iti strici fata! big grin Deci poti folosi rimel, creion, ruj, fard de pleoape, de obraz ce vrei tu. Dar fara fond de ten. Iti irita tenul! Poate nu ma crezi dar asa e! Si nici anticearcan nu ti-as recomanda big grin. Un mini corector pentru cearcane. nu e scump. 4-5-6 lei.
Daca te dai cu fond de ten din cauza acneei, chestilor de pe fata, ti-as recomanda alt tratament : Crema pe baza de Vitamina A, sau putin spirt. Daca e din cauza cearcanelor, putina odihna, sau un baton corector!

PWP! Scz daca nu ti-am fost de ajutor dar incerc sa invat toate fetele de varsta mea pana in 19 ani sa nu se dea cu fond de ten laughing.

| Diixy a răspuns:

Eu am 13 ani, si ma machezhappy, nu mereu dar de 2-3 orei pe saptamana da:*.
Poti folosi linistita anticearcanul, nu vei pati nimic.Incearca sa folosesti o crema de ochi, poate se mai retrag cearcanele, si daca iti e frica de riduri, pentru a le preveni incearca o crema de fata antrid.Eu cred ca e destul de normal pentru secolu' 20 sa te machiezi la 15 ani:*.
Succes

| RainOfColors a răspuns (pentru Diixy):

P. S. suntem in secolul 21big grin

| 7Mary7 a răspuns (pentru Diixy):

In nici un caz nu trebuie sa folosesti creme antirid la varste atat de tinere!

| Diixy a răspuns (pentru RainOfColors):

Sorryblushing m-am incurcat laughing

| Diixy a răspuns (pentru 7Mary7):

Daca ii este frica de riduri si vrea sa le evite trebuie macar o data la 2 saptamani sa o foloseascawinking, dar daca are un ten curat nu meritawinking.

| 7Mary7 a răspuns (pentru Diixy):

Pentru a evita ridurile folosesti o crema hidratanta la varsta asta, dar nu creme antirid!

| Azµre a răspuns:

NU NU ESTE OK! RENUNTA! Daca nu vrei sa ajungi vreo frumusete MONDIALA!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Azµre):

Ceva argumente?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la anticearcan ar fi o teorie in capul meu pentru care ar putea aparea ridurile. Incarca linile fine inutil.
Anticearcanul nu are destula putere de acoperire, un fard mat de culoarea pielii e mult mai bun. Si ca sa nu se faca diferenta foloseste si o pudra.
O sa iti dau cateva recomandari pentru produse foarte bune si cearcanele nu se vor vedea, daca vrei trimite-mi un mesaj cu id tau si o sa iti dau o poza inainte si dupa cu efectul acestui anticearcan improvizat.
Si uite si produsele si cum se aplica acest anticearcan :

http://didiglamour.blogspot.com/......erire.html

http://didiglamour.blogspot.com/2011/12/r-pudra-creme-puff-maxfactor.html

http://didiglamour.blogspot.com/2012/04/review-swatch-bourjois-flower.html.

Eu pentru cearcane folosesc crema Hylexin, 250 lei in Sephora si incep sa se vada niste rezultate. Oricum trebuie sa o cumpar de vreo inca 2-3 ori.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Compresele de ceai de albastrele relaxeaza ochii deci sunt bine venite.
Incearca sa nu stai mult la calculator si la ora 11 sa dormi, atunci se regenereaza pielea.
Sa nu fi pe minus in privinta apei.
Si niste ochelari epntru calculator si televizor ar ajuta mult.
Este esential sa iti faci analizele ca sa depistezi o lipsa a organismului si mergi la oftalmolog. happy

Ai vazut vedetele apuse de vreme? Ele nu au cearcane asa evidente pentru ca pe vremea lor nu stateau cu orele in fata televizorului si calculatorului. happy

| 7Mary7 a răspuns:

Este in regula sa te machezi la 15 ani. Poti folosi si un anticearcan, dar cauta unul mai bun (nu pe cel mai ieftin pe care il gasesti, pentru ca pot dauna pielii daca nu sunt de calitate).

| 7Mary7 a răspuns:

Este in regula sa te machezi la 15 ani. Poti folosi si un anticearcan, dar cauta unul mai bun (nu pe cel mai ieftin pe care il gasesti, pentru ca pot dauna pielii daca nu sunt de calitate). Remedii pentru cearcane: poti incerca sa iti pui pe ochi felii de castravete sau de cartof pentru 7-8 minute, sau sa te dai cu zeama acestora; am auzit ca sunt bune, dar nu stiu daca chiar functioneaza.

| vasiliustefan98 a răspuns:

Buna, stii dupa cum vezi eu sunt baiat, dar am o sora care ii sa intamplat la fel, numai ca ia a inceput sa se macheze de la 16 ani.nu are nimic daca te dai cu anticearcan, nu iti apar ridurile, si da este normal ca sa te machezi de la varsta de:15 ani, pls fundita

| kim26 a răspuns:

Evident raspunsul e sa renunti la machiaj complet! nu ca as fi vreo baba de 100 de ani care iti da sfaturi invechite, dar e clar ca machiajul iti strica fata, oricat de putin ai aplica! Sincer acum, frumusetea nu sta intr-un strat de fond de ten sau in anticearcan!