| Geo37 a întrebat:

Am 15 ani si de 3 ani imi cade parul continuu. Dar nu cateva fire ci foarte mult. Am folosit uleiul de ricin, dar degeaba. Si am schimbat si samponul de cateva ori, deoarece am crezut ca el este cauza, tot degeaba. Stiti vreo explicatie sau vreo solutie? happy.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Posibil o dereglare hormonala in organism.
Sau o carenta de vitamine, minerale in organism.
Impotriva caderii parului iti recomand sa incerci asta:
o lingura de gaz, o lingura rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus de ou.Amesteci bine, aplici pe parul spalat, incepand de la radacina spre varfuri.Lasi timp de o 1/2 ora, clatind apoi foarte bine parul.
Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
Te pup!

4 răspunsuri:
| LadyMelian a răspuns:

Te speli prea des pe cap? Daca te speli in fiecare zi sau la doua zile atunci asta poate fi motivul.
Foloseste vitamina a cu un pic de petrol si maseaza-ti scalpul.Incearca lotiunea regeneranta cu petroleum de la Gerovital, il gasesti in farmacie.E foarte bun pentru caderea parului si ajuta la "imbogatirea" parului.

| Hyora a răspuns:

Poate ai o lipsa de calciu...

| ioanaAn a răspuns:

Incearca sa-l tai considerabil, e posibil sa fie si in cauza lungimii lui. Foloseste masti de par naturale frecvent si ia cateva vitamine.

| Ylonaaaa a răspuns:

Folosesti placa de par? Daca da, asta e motivul. Placa se foloseste de maxim 5 ori pe luna.
Te pup. Sper ca te-am ajutat.