| raulio7 a întrebat:

Buna am 15 ani si vreau sa ma ingras ...am 175cm si 60 kg vreau sa ajung la 68 kg astept un sfat o parere multumesc anticipat...

10 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Fa exercitii, sau fa mult efort. Dc? nu pentru a slabi, ci pentru ca efortul creste foarte mult pofta de mankare, asa ca vei manka mult mai mult, si vei ajunge la greutatea dorita.
Vezi ca asta nu se face peste noapte, ai de asteptat putin.
funda?

| BOOBZen a răspuns:

Pai orice ar fi sa nu te indopi cu dulciuri si fastfood, alea o sa-ti puna grasime si iti face si dita mai burta.Este mai bine sa dublezi portia de carne,in afara de cea de porc,aceea este suficienta,si mananca mancaruri cu sos si cele gen sarmale, tocanita, ciorbe etc.
Sper ca te-am ajutat cu ceva

| eDDy a răspuns:

Sincer asta incerc si eu laughing Iti spun ce fac eu si poate te ajuta, la mine a inceput sa functioneze. Mananc dupa ora 12 noaptea, pizza, saorma, tot ce prind. Ziua mananci mult dulce, suc, si mancare, iti rogi parintii sa faca mai des fritura... Dar secretul e sa mananci noaptea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a lua in greutate,trebuie sa tii cont de faptul ca este foarte important sa respecti cu strictete mesele zilei si sa nu sari peste nici una dintre ele.La micul dejun mananca 1-2 oua(fierte sau prajite,dar nu zilnic)si cateva felii de paine cu unt/margarina+o cana cu ceai/lapte.Pranzul sa fie compus din doua feluri de mancare+desert: o farfurie cu supa/ciorba si 2-3 ardei umpluti(mici sau medii),spre exemplu si la cina peste/o farfurie de tocanita/fasole prajita etc.Nu mai consuma produse fast-food si consuma mai rar mezeluri/preparate,chips-uri,sucuri si alte porcarii din comert,etc(sunt bogate in calorii,dar nesanatoase).Daca simti ca ar mai trebui ceva,poti consuma cate un sandwich intre mese,iar ca gustare poti consuma cereale cu lapte/iaurt(pot fi consumate si la micul dejun),fructe uscate,nuci,alune sau fistic.Daca dupa cateva luni(minimum 3) nu se observa nici-o diferenta,e posibil sa fii genul de persoana care nu poate lua in greutate.

| raulio7 explică:

Ms

| raulio7 explică:

Bai fratilor fac sport...si mananc bine 6 mese pe zi cam asa mult lapte iaurturi carne oua din astea iau si vitamine vroiam doar sa vad cu ce idei veniti...fac si acasa flotari si am si gantera fac si cu gantera si joc fotbal dar nu arat rau dar asa mt mine vreau sa imi creasca masa musculara

| raulio7 explică:

Si nu nu manac de la fast food si nici dulciuri

| Adw a răspuns:

Multi sunt disperati sa slabeasca si tu vrei sa te ingrasilaughing.Ca sa te "ingrasi" sanatos eu iti propun sa te duci la sala si sa mananci 6 mese pe zi.In felu asta o sa iti creasca greutatea si o sa ai si muschiwinking.Io m-am apucat de sala vacanta asta, am tot 15 ani dar eu vreau sa fac masa musculara. Oricum incearca asa cum ti-am propus.

| BlOndaPitSiiii14 a răspuns:

Lasaa fat`o:*si eu sunt tot asa! mai bine asa decat sa fi o umflata sa nu se uite baietasii la tine*:*:*! Ai grija de tinee:*te-am pupathlove struck

| yry93 a răspuns:

O alimentatie foarte bogata
mananca 5 6 mese pe zi
du-te la salawinking