| °•C®I§†I•°™ a întrebat:

Buna am 16 Ani. 1, 72 si 75 KG Imi puteti spune cum pot face sa am in 3 luni maxim 4 luni Un Abodemn (cu patratele ), muschi la maini (Biceps Triceps ) si Pectorali... si inca o intrebare cu pot da grasimea de pe abdomen jos cat mai repede?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Du-te la sala si trage de fiare.Sub indrumarea unui instructor.Contra cost bineinteles.Va trebui sa urmezi un regim alimentar strict si intr-un an, doi, vei avea ce iti doresti.Asa ceva nu se obtine peste noapte.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parca fetele erau cu astealaughing
ah ca, hai sa zic ce stiu euhappy
nu`i neaparat sa mergi la sala
poti sa-ti cumperi haltere si faci serii cu ele. Fa alergari, da`te pe role, du`te la fotbal, da`te pe bicicleta.
Pt. abdomen, fa branch-uri[abdomene scurte, dar eficiente]
apoi alearga, fa inot
elimina grasimile din alimentatie, cum facem noi, fetelehee hee
nu manca paine dulciuri, nu bea alcool s. a. m. d
fa`ti u n program si o sa vezi ca o sa reussestihappy
norocbig grin

| Sice a răspuns:

Eu zic sa te modifici in photoshop.In 3 4 luni de zile abia ce inveti sa faci corect exercitiile la salalaughing. Fac sala de un an jumate natural si crede-ma ca trebuie sa tragi ca un nebun daca vrei un rezultat vizibil in 3 4 luni. Eventual te sfatuiesc sa te pui pe slabit caci este mult mai usor decat sa acumulezi muschi natural!

| °•C®I§†I•°™ explică:

Vreau sa mentionez ca am haltere de 15 20 Kg Si fac cu ele in fiecare seara. mai fac abdomene cu spatele pe pat si picioarele jos.(abdomene fac cate 135 235 pe zi ). cu halterele ( in jur de 25 35 pe zi). flotari (10 22 pe sera ) genoflexiuni (100 pe zi ). dar vreau sa fac niste exercitii eficiente. Iar cu grasimea de pe abdomen. mananc dimineata pe la 10 11, 2 sandvisuri. cand ajung acasa 3 4. o portie de ciorba supa. iar felul 2. (spanac gratar.) iar seara multe fructe. Este bine?