| euschwarz a întrebat:

Bunahappy Am 16 ani, 1, 75 si 55 de kg.Nu am purtat niciodata tocuri insa acum cateva zile am cumparat o pereche de pantofi cu toc de 10 cm love struck. Credeti ca e urat ca o fata de 1.75 sa isi ia si tocuri? E...ridicol? :-s

Răspuns Câştigător
| Andreea9595 a răspuns:

Nu e ridicol deloc. O fata la 1, 75 sa poarte tocuri este ceva omenesc, mai ales daca are si picioare frumoase.

8 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

NU! Numai să nu-ţi pui partenerul în dificultate, în rest e perfect.Ce zici de Roxana Ciuhulescu la 190+...La mulţi ani!

| JustMusic a răspuns:

Nu e ridicol, cu ei o sa fi cu 4 centrimenti mai inalta ca mine:d
Nu cred ca o fata arata ridicol daca e inalta de la mama natura si isi pune tocuri, arata ridicol daca nu pote sa mearga pe tocuri.

| JamilaGizeh a răspuns:

Nu,daca aveai 1, 85 si iti puneai tocuri de 10 mai ziceam ca e cam najpa, ca aveai 2 metri...
nu, nu mi se pare ridicol

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Nu are nimic plus că arăţi foarte sexy.
Pe curând!

| SimonaCristina a răspuns:

Nu! In niciun caz! Pentru o fata cu o greutate normala si cu o inaltime superba, este chiar elegant sa poarte tocuri de 10 cm! Te fac sa pari mult mai inalta! Parerea mea este ca se pot purta vara, cu niste pantaloni scurti, si cu un tricou negru.
In opinia mea, nu vei arata rau!

| Lora1 a răspuns:

Nu! o sa iti steie frumos happy Poartale fara grija happy

| KRIIIX a răspuns:

De ce sa fie urat? laughing Sunt fete de 2 metri si ceva care poarta :* si nici nu se gandesc ca la ridicol. >:d< Poarta-le sanatoasa!

| asodxxl1 a răspuns:

Ca barbat as fi stanjenit daca as avea o prietene mai inalta ca mine deci da...