Buna.
Ridurile apar din mai multe cauze.
Imbatranirea prematura a pielii ( fumatul, expunerea la soare fara protectie adecvata, chiar si pe timpul iernii, un fond de ten care are mai multe chimicale, deci ii face rau pielii).
Adn-ul - sunt mai multe tipuri de ten, de obicei cei care au tenul mai gras, fac mai tarziu riduri.
Conteaza foarte mult si stresul, alimentatia proastra, locul de munca ( daca muncesti intr-un loc cu fum, tenul imbatraneste).
Anumite medicamente afecteaza tenul.
Plus ca mai sunt ridurile de expresie, care de obicei se fac cand te incrunti.
Deci, in primul rand cauta-ti un fond de ten foarte bun, sa contina mai multe substante naturale decat sintetice, demachiaza-te corespunzator ( cu demachiant, apoi spalare cu sapun special pentru ten, apoi aplica o crema bogata in vitamine), lasa-ti pielea cel putin 2 zile sa respire ( fara sa folosesti fond de ten), pentru a preveni aparitia acneei si imbatranirea tenului din cauza pielea care nu respira suficient, iar pe timp de vara ( dar nu numai) sa aplici mereu o crema pe fata cu protectie solara, daca fondul de ten nu are protectie solara, plus bea cel putin 2 l de apa, ajuta la hidratarea corpului, deci si a tenului.
Dar de ce te machezi? Ai de ascuns defecte serioase ale pielii? Eu nu m-am machiat decat un an la facultate, si de fiecare data cand ma machiam se uitau toti la mine ca la felul '14, iar cand eram nemachiata, de cele mai multe ori baietii imi spuneau ca apreciaza naturaletea mea. Am 31 de ani, m-am machiat decat la evenimente speciale fara fond de ten (acu nici macar asa nu ma mai machez) si lumea imi da 24-26 de ani ...ba chiar am avut surpriza sa mi se spuna ca am 17 cu cateva luni in urma. Sfatul meu este sa te machezi decat daca este strict necesar. Poti fi frumoasa si ingrijita si fara machiaj. Un pensat discret, fata curata, un strugurel descret pe buze este tot ce iti trebuie sa fii frumoasa sa stii.
Ai dreptate , dar m-am cam obisnuit fiindca iti lasa fata mai frumoasa.dar nu prea cred ca am sa mai folosesc...
Buna.Depinde de care fond de ten folosesti.Eu nu sunt adepta fondului de ten pudra, eu folosesc B.B. cream si ascunde orice fel de pistrui, pete pe fata sau orice de genul acesta.In plus B.B.cream-ul este si bun pentru fata, pentru cosuri in special, are vitamine in compozitia cremei, care ajuta mult orice fel de piele si pe viitor sunt sansele extrem de mici ca tu sa ai riduri. Daca ai cosuri in exces si B.B.crem-ul nu face fata sa le acopere poti sa dai cu un strat subtire de pudra de aceeasi nuanta cu crema B.B.cream.Sper ca te-am ajutat, pup. :*
Miss sporty se numeste fondul de ten, si am si eu bb cream de la nivea, dar imi lasa fata luminoasa.:*
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: