Buna si eu am 18 ani si sunt slabuta si mica la inaltime 1.62 si am tot asa 36-37 si consider marimea perfecta pentru inaltime si greutate, nu te simti complexata arata perfect
Ascult-o pe mama ta si mie mi se intampla uneori dar cand ma vad prietenele imi spun ca imi vin foarte bine
Si eu ma confrunt cu problema asta 36-37 este o marime foar te mica, eu port 38-39:-s...dar ca sa eviti aspetul de picior mare, ar trebui sa iti cauti niste papuci care sa nu til faca atat de mare, evita tenesii si balerinii simpli
Mama ta are dreptate, piciorul este perfect normal si nu trebuie sa ai motive de ingrijorare.In plus poti incerca si alte tipuri de papuci. Funda?
Pai,este mare, dar in oglinda pare si mai mare, deci n ai de ce sa ti faci probleme
Doar ti se pare Si eu cand ma uit in oglinda mi se pare ca am piciorul mare, cu toate ca am marimea la fel ca si tine Nu te mai stresa, cu siguranta ai un picior frumos :*
Tu nu ai picioarul mare, masura este perfecta la tine deci eu zic k ii poti purta linistita!
Si eu la fel, am 13 ani si port marimea 37-38. Stai linistita. Nu numai tu, ci toate depinde!
Snipa întreabă:
Georgian1992 întreabă: