Nu ma epilez in zona intima, dar ma epilam cu penseta, putin. E o idee, poti incerca sau poti sa incerci si cu ceara, dar o sa te doara pana in inima. Iti dai seama cum e...dar daca tii neaparat sa te epilezi.
Ia-ti crema depilatoare de la Farmec daca vrei doar pentru linia bikinilor, e foarte buna si dupa 10 minute nu mai ramane nimic, problema e ca incepe sa creasca la loc repede dar merge repetat de cate ori vrei si nu lasa iritatii comparativ cu bicul.
Alta metoda buna e ceara si rezultatele dureaza pana la 3 saptamani dar e foarte dureros si greu de folosit daca e prima data.
Iti recomand totusi crema pentru ca e mai rapida si la indemana
Incearca cu ceara. Merge mult mai repede decat cu penseta. Indicat ar fi sa te ia altcineva pentru ca pe tine n-o sa te prea lase inima sa-ti produci durere singura. Incearca sa iei nu doar parul ce trece de bata, ci pe tot. Eu asa as face in locul tau.
De ce tot?
Ca sa te simti mai fresh. Mie una nu-mi place sa am par deloc in zona intima. De fapt urasc sa am par oriunde cu exceptia genelor, sprancelor si parului de pe cap.
NadyPorahy întreabă: