| pisicutza2001 a întrebat:

Am 17 ani. Imi doresc foarte mult sa folosesc o vopsea culoarea castaniu inchis. Parul meu este blond spre castaniu. Incepe sa mi se inchida la culoare de la varsta de 12 ani. Acum arat mai mult castanie cu suvite blonde(si nu este decolorat). Am cerut sfatul unei prietene care a folosit vopsele de par de culori inchise. Si mi-a zis ca a dat gres. Parul i s-a decolorat in cateva saptamani, si a revenit la culoarea sa naturala. A mentionat ca a luat vopsea permanenta. Imi puteti recomanda ce tip de vopsea sa folosesc si daca e bine. P. S. stiu ca nu sunt majora si sunt constienta de asta.

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Poți clăti părul în fiecare săptămână cu frunze de nuc (ca să-l închizi), sau cu mușețel (ca să revină la nuanța inițială, să-l deschizi).
Dar dacă vrei neapărat să te vopsești, iar ideea de a folosi vopsea cu amoniac nu te atrage, poți cumpăra o vopsea-șampon care închide vizibil nuanța părului.
Se găsește la orice magazin de cosmetice, și costă în jur de 5-7 lei.
În cazul în care vrei să cumperi vopsea permanentă, îți sugerez să optezi pentru cele de la L'Oreal, sunt de calitate superioară, iar nuanța părului nu se decolorează după câteva spălări.
Prețul acesteia variază între 25-35 lei.
Baftă!

2 răspunsuri:
| MisterCMD a răspuns:

Incearca sa speli parul cu ceai de frunza de nuc...

| Tcm1721 a răspuns:

Eu am folosit loreal si am fost foarte multumita de vopsea...acum depinde si de tipul de par. cel mai bine ar fi, daca te vopsesti pentru prima data, sa te duci la un salon, costa dar meritawinking