Buna.Eu cred ca vergeturile sunt frumoase, in ciuda a ce ne baga media pe gat, zilnic, despre corpuri cu piele perfecta. In deceniul asta ar trebui sa normalizam ce este natural si inevitabil odata cu trecerea timpului, nu sa mai alergam dupa standarde de frumusete imposibila, asa cum am facut pana acum. Uleiul nu va face mare diferenta, ci poate doar in procent de maxim 30%, deci inseamna ca numai tu vei observa imbunatatirea, sau poate nici chiar tu.
Din punctul meu de vedere, cel mai intelept e sa le accepti asa cum sunt si sa ai grija de pielea de pe corp oricum, fiindca asa trebuie, nu ca sa maschezi o problema.Iesi mult mai ieftin in ce priveste portofelul, si mai impacata din punct de vedere emotional, psihologic etc daca adopti aceasta mentalitate.
Nu e amuzant.Vezi ca AI e cat se poate de politically correct.Cand un individ ca Buhnici e urmarit de sute de mii de oameni, parerile lui reverbereaza si in alte sfere de interes, nu doar IT cum are respectivul. Oamenii astia au puterea sa-i intoarca pe unii din mentalitatile toxice, si totusi dau cu bata in balta, fiindca sunt din aceeasi oala.Iar cand pare ca are si inclinatii de pedofil, eu nu inteleg cum se mai fac glume pe subiect.
Bună!
Cred că toate femeile ne confruntăm cu această problemă. Din câte știu vergeturile albe sunt apărute mai devreme cele move sunt mai recente.
M am interesat și eu mai demult despre cum pot scăpa de ele și citeam ca pot fi estompate cu ajutorul laserului. Lucru confirmat și de un medic.
Nu știu exact ce sa zic despre uleiul folosit de tine. Ca sa se mai estompeze puțin vergeturile noi care au apărut încearcă sa îl folosești zilnic. Creează ți o rutină, și ai putea sa faci și câteva poze. Ca sa observi diferențele.
Multă sănătate!
DaciaRomania întreabă: