| laura23 a întrebat:

Am 18 ani si din pacate port ochelari de vedere crying nu sunt dinaia cu lentilele late si groase, sunt patrati. As vrea sa ma frizez cu breton, dar nu stiu daca mi-ar sta bine, si imi este cam frica sa imi stea rau dupa aia, nu vreau sa arat ca Betty. Problema mea este ca nu stiu ce fel de breton sa imi fac. Parul meu are mult volum. As vrea sa imi dati parerile voastre sau sa imi ziceti cum as putea sa ma frizez ca sa imi stea bine.Am parul pana la umeri aproape. Daca puteti lasa si un link cu imagini.

5 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

Buna! Incearca diferite frizuri cu breton pe www.taaz.com //

| ale a răspuns:

In primul rand tine cont de forma fetei tale nu de ochelari
daca ai fata rotunda nu iti fa un breton drept pentru ca o sa fie oribil ci unul filat
la fata ovala merge unul drept
totusi stii ce iti recomand un breton pe o parte merge la orice fata si arata si super
du-te la un salon si zii ca vrei un breton pe o parte filat(va arata super daca parul are volum, va mai lua din el)
si iti recomand si restul parului sa ti-l faci filat fara sa iei din lungime, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o coafeza bunahappy
si in privinta ochelarilor nu iti fa griji, am vazut sute de fete dragute cu ochelari, sunt mai misterioase persoanele care poarta ochelari.Va venii super o tunsoare filata cu ochelari
succesc

| mamarutza1 a răspuns:

Eu sunt exact ca tine, cu ochelari si eu sunt tunsa scurt gen bob cu ochelari patrati. Am si putin breton. Tunde-te la Abbate, cei de acolo tund f bine! Acolo m-am tuns si eu! fundita?

| Ruxy_3928 a răspuns:

Iti va sta bine sunt sigura

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai de aia gen ray bon? daca da fileazati-l sa intre un pic in ochi si intindeti-l cu plac