anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am 19 ani si am riduri in jurul guri, pe frunte si in dreptul ochilor.Cum pot scapa de ele? funda restul vot

Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Cu creme anti-riduri sau ceva asemanator, nu le am cu astea. sincer mi se par o prostie. de fapt multe creme sunt prostii inventate pentru bani. Iar la 19 ani ridurile alea cred ca au aparut din cauza ca te-ai dat cu farduri si alte prostii cu care se dau toate fetele mici in ziua de azi. sau ai observat tu "un rid" foarte mic si ti-ai bagat in cap acum ca ai riduri cand de fapt nu ai. e doar imaginatia ta. nu stiu cum sa zic, dar voi fetele faceti sa fie totul mai nasol si urat. gata cum vedeti ceva intrati in panica si suferiti.
PS: nu am ceva cu tine sau cu fetele in general, doar ziceam asa ca ideewinking

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
La 19 NU se aplică creme antirid, acestea din urmă sunt pentru cele trecute de 45 de ani.
În situația ta ai nevoie de cremă hrănitoare.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toata lumea are asa ceva. Un chip ca de portelan nu exista decit in fotografii, facut cu photoshop.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Iti cumperi o crema buna ani-riduri.
Te pup!

| Klaudiu214 a răspuns:

De prea mult stat la pc noaptea, ziua.

| CălinPL a răspuns:

Cu creme anti riduri.

| tinka1 a răspuns:

Crema antirid sunt bani aruncati in vint. De la 30 ani poti sa iti fac injectii, mama isi face la fata si nu are nici un rid happy

| dutamaduta a răspuns:

Cred ca te poate ajuta Masca de tomate:
zdrobeste o rosie si aplicati amestecul pe fata, spalate pe fata dupa 20 de minute. Utilizeaza o data pe saptamana, timp de o luna. Aceasta masca va elimina ridurile si va da stralucire tenului