Un tratament ieftin (10 RON) costa acum nu mai stiu exact cit costa: tinctura de propolis si mibazon (unguent pe care il gasiti numai la farmaciile veterinare ,acest tratament este recomandat o perioada de 10 zile apoi ai sa vezi cum tenul ti se curata,sau mai poti da cu un betisor de urechi inmuiat in acea bautura de bitter suedez,tamponezi usor de4-5 ori pe zi.
Daca le acoperi le faci mai rau. Incearca sa faci ceva cu regimul tau alimentar, lasa-o mai moale cu dulciurile si carbogazoasele. La 20 de ani, cu furtuna hormonala nici nu este de mirat. Nu te supara, o vizita la medicul dermatolog nu iti face nimic rau, dimpotriva.
Georgiana exista o solutie pe care o folosesc si eu... UNGUENT ANTIMICOTIC...singura problema e ca il gasesti la farmaciile veterinaresi din acest motiv poate crezi ca sunt cam dusa dar functioneaza super. te dai seara inainte de culcare efectul il vezi dimineata cand te vei trezii:*:*:*:*
Daca ai bani, iti recomand sedintele de peeling chimic si de tratament special pentru tenul cu probleme, cosuri, pori deschisi, pete samd. Cumnata mea este deja la a 4a sedinta din 6 si a vazut rezultatele. Te poti interesa la un cabinet, sunt foarte multe care au acest serviciu, o sedinta costa in jur de 150 ron, la 2 saptamani si vei vedea ca vei scapa de cosuri si vei capata incredere in tine
Le poti acoperii cu fond de ten anti-imperfectiuni. Gasesti la Vichy, Avene si La Roche Posay. Sunt mai scumpe, dar in acelasi timp trateaza cosurile. Iti spun din experienta proprie.
NadyPorahy întreabă: