| Anonim203 a întrebat:

Buna!happy
Am 3 intrebari la care am nevoie de parerea fetelor:

1. Ce pot face sa nu mai am matreata?crying Am incercat foarte multe produse(Wash&Go, Near, am folosit la clatire apa cu lamaie, sampon cu urzica, imi mai masez pielea capului din cand in cand) dar niciun rezultat!crying(

2.Cum pot sa fac ca parul meu sa nu mai aiba atat de mult volum? Uscatorul nu il folosesc-parul mi-l usuc cu un prosop, pieptanandu-l sau stau pur si simplu si astept sa se usucelaughing.

3. Tratamente impotriva cosilor si a punctelor negre?(am incercat gel de curatare de la avon-in primele 2 saptamani parea ca merge, dar apoi...nimic,sapun dove cu cartraveti... s. a.)

Va rog mult de tot sa imi dati niste idei. Pot fi si tratamente babesti, nu conteaza.

Merci!

Dau fundita si restul vot folositor si inteligent!

Răspuns Câştigător
| deutSa a răspuns:

1. ori folosesti sampon Nivea Diamond Gloss [ chiar daca nu este anti matreata, chiar reduce matreata, eu il folosesc de 1 an cel putin si este foarte bun! si chiar nu mai am matreata ] Ori exista un tratament [ sampon + balsam + masca de par + ulei de par ] Care ajuta la mentinerea firului de par, sanatos si ajuta si impotriva matretii dar costa ceva...[ eu am dat in jur de 500 de mii numai pe un produs ]...se numeste : Semidilino Diamante [firma]

2. Pentru volum, trebuie sa-ti filezi parul [ iti reduce vizibil volumul ] sau indreaptati-l cu placa

3.Pentru cosuri poti face masti din castravete si morcov ras, sau te poti spala cu sapun Protex, crema de galbenele, sau tinctura de Toia [ sunt niste "bobite " care le gasesti intr-un pom, care are un miros specific bradului ]

5 răspunsuri:
| anutza a răspuns:

Pentru matreata:
Inceadca Heden sau clear.
Clateste-te cu apa si otet.
Nu schimba des sampoanele

pentru cosuri eu folosesc pure skin de la Oriflame daca esti interesata sunt reprezentant

pentru volum prea mult foloseste balsam de par

| anonima16 a răspuns:

Buna. Si eu am avut aceias ` problema ca tine :D dar am rezolvat`o cu ajutorul http://shop.eva.ro/......50-ml.html :) :* succes

| Danutza_7108 a răspuns:

Poi pentru. matreata ti-as recomanda produsele de par de la Kallos sunt foarte bune sau cel putin mie imi priesc.folosesc de cam 3/4 luni.balsamul imi face parul moale si nu mai am matreata delocbig grin iar pentru cosuri du-te la farmacie si cere ceva de la Gerovital eu am crema si lotiunea aceea pentru cosuri sunt verzi am2 ''ambalaje''

| Sorina_8036 a răspuns:

Salut! impotrivamatretii incearca la clatire sa-l clatesti cu apa cu otet.La mine a functionat.Impotriva cosurilor incearca Clean&Clear. Sper sa te ajute.

| Ecaterina_3655 a răspuns:

1 Eu fac matreata de la L'Oreal si am folosit Gliss si este foarte bun pentru matreata cred ca este bun si head&shoulders
2 Si eu aveam mult volum inainte dar de cand ma spal cu Gliss sta drept si nu prea are volum. Acum depinde poate tu ai nevoie de altceva in functie de parul pe care il ai.
3 SI eu am incercat de la Avon si in primele 3 zile aveam rezultate vizibile dar dupa aia nu mai functiona deloc. Eu le-am lasat in pace si de 3 saptamani nu mai am nici macar un cos. Cred ca ai putea merge la un salon sa-ti scoti cosurile. Am vazut la alte fete care aveau la greu si rezultatele sunt incredibile. Este adevarat ce e cam costisitor (unei fete care avea foarte putine i-a luat 30 lei iar alta care avea foarte multe adica toata fata plina i-a luat 75) Mult noroc!