| Lidia1986 a întrebat:

Buna, am 34 ani si vreau piercing in buric. Am buricul scos. Mi-e rusine sa port bluzite cu buricul gol, am impresia ca se holbeaza la buric. Sa-mi bag piercing? Multumesc!

40 răspunsuri:
| Sindbad a răspuns:

Pai asa nu o sa se mai holbeze numai la buric o sa se uite si la piercing. Problema rezolvata.

| Drimmero a răspuns:

Cred ca intrebarea asta e pusa de una cu varsta injumatatita celei din intrebare. La 50 de ani urmeaza botozul si silicoanele?

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru bmerry):

Ai invatat un cuvant nou? "Frustrat"? Asta-i cand n-ai argumente?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Ineys):

Https://www.ctvnews.ca/......-1.3058918
Conform logicii tale, daca mergi la o plaja de nudisti poti sa f*&i tot ce misca, ca doar de aia stau aia si alea in pielea goala, nu?

| bmerry a răspuns (pentru Salontanul):

Mi-am dat seama ca discut cu un tataie frustrat big grin

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru bmerry):

Cand o sa intelegi ca nu ai educatie o sa fie si mai bine. Si daca nu-ti plac batranii sa dea Dumnezeu sa nu apuci batranetea!

| bmerry a răspuns (pentru Salontanul):

Multumesc ❤️

| MJo a răspuns (pentru AndreeaDaniela2000):

In lesă stau doar cei lipsiți de moralitate și discernământ. In cazul tău, te potrivești perfect, dar prefer să țin câinele. E mai util. Stai liniștită, nu o să ai niciodată un bărbat ca mine. După cum văd, ești etalonul secolului 21, pentru că te-ai și născut în el. Nu stau la argumente cu tine, pentru că nu vei înțelege niciodată din perspectiva unei doamne :*

| LoredanaBa a răspuns (pentru bmerry):

Multumesc, mi.am dat gaura in buric

| LoredanaBa a răspuns (pentru AndreeaDaniela2000):

Multumesc, mi.am pus piercing. Doar ca e un pic incomod?