| from02hero100 a întrebat:

Am 37 kg si 145 cm.Credeti ca ar trebui sa mai slabesc? Sunt slaba dar la piciore nu stiu de ce misepare ca sunt mai grasa. Ma puteti ajuta?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| andeeutzyka a răspuns:

La 145 este bine greutatea pe care o ai (ba chiar perfecta)nu trebuie sa slabesti nici sa te ingrasi

15 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Da.

Du-te la un psiholog sa iti scoata din cap ideea de o viitoare anorexie. Mai cresti putin si poate ajungi asa:

http://www.nytimes.com/2010/12/31/world/europe/31caro.html

| the1answer a răspuns:

Toata lumea daca se uita in jos la picioare arata gras, dar daca te uiti in oglinda vei vedea probabil ca nu e asa

| monica2000 a răspuns:

Fa testul aici http://www.doctor.info.ro/calculator_imc.html. Dupa parerea mea esti cam slabuta.

| Nes7eA a răspuns:

1'45? mpoi big grin 37kg. la 1'45 nu cred ca ar trebui doar ti se pare

| dianaandra1467 a răspuns:

Vrei sa slabesti? Dimineata fa sport intre orele: 8-9 si apoi cand trebuie sa mananci, mananca ardei iute! Arde grsimile din stomac si imbunatateste circulatia sangelui.Multe exercitii si spor.Fa multe flotari si genoflexiuni. Sper ca am ajutat

| amykool a răspuns:

Nu trebuie sa slabesti

| carminaburana43 a răspuns:

Doamne fer sa mai slabesti si asa esti f slaba.

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei:*! Eu cred ca esti in regula la inaltimea ta. Probabil doar ti se pare ca ai picioarele mai grase. Eu zicc ca esti in regulahappy. Nu trebuie sa mai slabesti.

| ocupatulxD a răspuns:

Esti mutant!

| starangel96 a răspuns:

Mai trebuie sa slabesti 2 kg big grin

| SuntUnCartof a răspuns:

Nu esti deloc grasawinking
esti perfectahappy

| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Nu te speria eu am 38 de kilograme chiar si 40. Nu esti grasa deloc! Nu slabi. Esti bine asa cum esti.

| Dema a răspuns:

Cred ca ar mai trebui sa pui ceva kg pe tine. Incearca sa maninci mai multe dulciuri, prajituri, carne grasa, batonase etc. si peste doua saptamini vei vedea diferenta.
Bye-bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar mai trebui sa slabesti, cred ca este o chestie psihologica asta.eu spun ca esti ok cum esti!

| Lightose a răspuns:

Esti perfecta scumpo! Termina cu intrebarile astea! Trebuie sa fii rationala; doar un om rational poate ajunge bine in viata.Vad ca tu te lasi stapanita de astfel de idei. Daca ai fi avut kilograme in plus aveai tot dreptul din lume dar asa, nu ai niciun motiv.
Uita-te in oglinda vezi cat de frumoasa esti! Vezi ce calitati ai si ce defecte! Calitatile scoate-le in evidenta iar defectele ascundele!
Nu uita ca frumusetea vine din interior!
Sa ai o zi buna!