| alinaioana12 a întrebat:

am 60kg si vreau sa slabesc daca ar fi dupa mine nu as mai slabi dar ce sa fac daca imi pasa prea mult de imagine.Asa ca ce exercitii imi recomandati, la sala nu am posibilitate.Am auzit ca primul pas e sa nu mai mananci dupa ora 18.00.Va rog spuneti-mi ce sa fac ca sa slabesc cateva kilograme pentru ca in iunie am nunta si vreau sa arat bine.Multumesc tuturor celor care ma ajuta!

5 răspunsuri:
| PuяpℓeMusic a răspuns:

URATA: 4-8 zile
KILOGRAME PIEDUTE: 4 kg in 4 zile
CONTRAINDICATII: este interzisa persoanelor cu probleme hepatice si renale
STRUCTURA:
• 1 zi: legume (se pot consuma cate legume doriti)
• 2 zi: iaurturi (se pot consuma cate legume doriti)
• 3 zi : carne (se pot consuma cate legume doriti)
• 4 zi :fructe (se pot consuma cate legume doriti)
AVANTAJE:
• Puteti urma acest regim destul usor si aproape oriunde v-ati afla.
• Nu apare senzatia de foame, fructele (bananele, perele…) fiind satioase.
• Nu sunt costisitoare.
INCONVENIENTE:
• Aduce foarte putine calorii organismului;
• Prezinta carente nutritive importante (de vitamine, proteine etc.)
• Acest regim poate provoca subnutritie daca este urmat o perioada mai indelungata decat cea indicate.

| Andutsaa a răspuns:

60 de kg ti se pare mult?happy. Depinde si de cat de inalta estihee hee

Uite, incearca si poate functioneaza, cine a incercat a spus ca e adevarathappy:

MIC DEJUN
Acesta se ia intre 6-8 dimineata.Trebuie sa mananci glucide, cum ar fi musli cu fructe, paine neagra cu gem sau miere.In orice caz, evita proteine animale, adica laptele, carnea, ouale si cascavalul.Bea suc natural, ceai sau cafea. Micul dejun va ridica putin nivelul insulinei din organism, insa corpul va fi plin de energie pentru restul zilei.Lasa sa treaca cel putin cinci ore pana la masa de pranz si nu lua nicio gustare pana atunci!

PRANZ
Nu exista restrictii in privinta cantitatii de mancare pe care o consumi.Ai grija doar sa combini inteligent proteinele cu glucide consumand paste cu legume, peste cu orez, carne cu cartofi. Te poti rasfata chiar si cu un desert usor.Lasa sa treaca cel putin cinci ore pana la cina.In acest interval poti bea apa, ceai neindulcit, cafea.

CINA
Seara nu ai voie sa mananci glucide, asadar nici vorba de cereale, cartofi, porumb, paste, fructe dulci sau sucuri.Totusi,nu va fi nevoie sa te infometezi, deoarece poti consuma proteine animale-carne, peste, oua, iaurt, branza de vaci, asortate cu legume sau salata.Corpul nu va produce insulina si incepe deja sa arda grasimile.

ORA DE SPORT
Daca vrei ca rezultatele dietei sa se vada, fa miscare in mod regulat. Cel mai bun efect se observa daca practici sport dupa masa, intre orele 16-18. Daca programul nu iti permite, poti face miscare si inainte de micul dejun(daca esti o persoana matinala)sau inainte de cina(daca esti o pasare de noapte)

TIMPUL DE SOMN
Ora 22 este ora la care trebuie sa te duci la culcare.In timp ce dormi, hormonii te vor ajuta sa slabesti, fara foame sau dureri de stomac.Ai grija ca somnul sa dureze cel putin sapte ore, pentru ca asa corpul poate sa arda in fiecare noapte intre 70 si 100 grame de grasime.

Bafta:* si casa de piatra :*>big grin

| sasha a răspuns:

Pai la 60 kg nu poti fi grasa decat daca ai inaltimea de 1, 50
poti slabi dar in timp. de mancat hai sa nu exageram ora 18 e deja prea de tot sa nu depasesti ora 20 insa mancaruri usoare, trebuie sa bei multa apa, si exercitii gasesti pe you tube de toate felurile, e mai simplu sa slabesti daca mai e cineva care sa iti fie alaturi mai ales la exercitii : http://www.youtube.com/watch?v=GZfGnU_LYp0 http://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM&feature=related daca ai putea sala ar fi perfect in 2 saptamana 5 kg acum depinde daca iesi de la sala si te duci la fast food totul egal cu 0 bafta si casa de piatra!

| 334499 a răspuns:

Vezi ca te cam contrazicihee hee
cel mai bun e jogging-ul si ca dieta iti recomand mesele mici si desewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exeritii, ceaiuri verzi, legume si fructe...