| Sanusperiniciodatalamaibine a întrebat:

Buna!
Am acnee de vreo 5 ani si o tratez inca de pe atunci. In prezent pot spune ca tenul meu s-a mai "vindecat ".
Mi-a recomandat cineva crema de galbene cu propolis cum ca ar fi o buna antiinflamatore, antiseptica si cicatrizanta.A incercat cineva? Este buna pentru tenul acneic?

5 răspunsuri:
| TipaS a răspuns:

Da este bună! Dar poţi folosi şi nişte plasturi speciali pentru acnee. Du-te la farmacie şi informează-te.
Baftă!

| Loredana20 a răspuns:

Poti saincerci sa faci infuzie cu musetel.Eu imi fac in fiecare luna si chiar merge. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut o explozie de cosuri, inca o mai am, insa incep sa se usuce si deocamdata tin asta sub control.
Nu stiu cat de buna e, insa, pana una alta, iti recomand sa iti cureti tenul de doua ori pe zi, dimineata si seara, cu apa micelara sau demachiant, ideal ar fi de la Ivatherm (poti sa te documentezi), iar o data pe saptamana fa-ti o masca cu argila (argila+lamaie, suc de castraveti). Tot o data pe saptamana poti face o infuzie cu ceai de musetel, deoarece curata foarte bine tenul.

happy

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mergi și la un consult homeopat!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca o luam asa mai bine iti aplici miere naturala zilnic si macar stii ca ai facut o treaba buna.

Depinde mult de crema, incearca la plafar manicos dar nu inteleg pentru ce o vrei. Ca sa tratezi cosurile si sa nu ramana urme poti folosi crema La roch posay care este foarte buna. Baneocin este un antibiotic care usuca foarte bine cosurile dar dupa ce s-au usucat trebuie sa folosesti o crema reparatoare ca sa nu ramana urme.