| DotPunct a întrebat:

Am acnee. Maine ma duc la farmacie. Ce sa imi cumpar pentru cosurile astea insuportabile? In afara de Zineryt. L-am mai avut si nu a functionat!

9 răspunsuri:
| RobertEufo a răspuns:

Am avut acnee timp de 3 ani(intre 15-18) si am incercat diferite creme,geluri, pastile, etc...singurul tratament care a functionat la mine a fost o cura de 5 luni cu roaccutane si am scapat complet, toate semnele au disparut si nici nu mi-au mai aparut cosuri, acum fata este impecabila.Succes!

| carminaburana43 a răspuns:

In primul rind ar trebui sa faci dieta ca fara dieta nu o sa-ti dispara cosurile cu absolut nimic.Renunta la chipsuri,mezeluri, tot cea ce e f condimentat renunta la ciocolata si maninca foarte multe fructe supe, citrice sucuri naturale. Minimum 2 litri de lichide.Inrest intreaba la un magazin specializat de cosmetice ce iti recomanda de la Garmier sau Vichy.Produsele respective sunt f bune.

| Lery a răspuns:

Bioderma gel spumant cu care te speli pe fata dimineata cand te trezesti si seara cand te culci, skinoren dupa ce te speli pe fata cu bioderma sau Retin-A.Skinoren e de 2 feluri gel si crema sunt aproape la fel deci poti arege care vrei.Dar nu folosi skinoren cu retin doar separat adica 6 luni cu unu si restul cu celalalt daca vrei sa le incerci pe amandoua.Bafta

| dede_5241 a răspuns:

Pai poti incerca aknesol sau o crema de la vichy :d... cu ajutorul astora am scapat si nu mai am aproape niciun cos P.S sunt bune si pentru puncte negre

| LaLaura a răspuns:

Buna
eu am incercat aproape toate cremele anti acnee, si nici una nu a functionat, asa ca am cautat pe net si am descoperit ca e bine sa te demachezi seara si dimineata, si crema de galbenele astupa cicatricele facute de cos. Asa ca in fiecare dimineata intai ma spal pe fata bine si dupa aceea ma demachiez cu lotiune astrigenta pentru indepartarea impuritatilor de la elmiplant (pun cateva picaturi pe o discheta de bumbac) si dupa aceea ma dau cu o crema (eu acum am de la l`oreal pentru ten normal si mixt - dar acum depinde de tenul tau, cam e buna orice crema, dar acum cat e vara trebuie una usoara nu grasa), iar seara ma spal pe fata ma demachiez din nou si in loc de crema, ma dau cu crema de galbenele,e un pic grasa, dar merge. Nu functioneaza in primele zile, trebuie sa astept sa isi faca efectul,dar te asigur ca pe viitor nu o sa mai ai asa multe cosuri, ( unul mic o sa apara mereu, de, suntem adolescenti). Si incerca sa manaci si sanatos (fructe,legume, poti incerca si ceaiul verde, e foarte bun pentru detoxifiere). Sper ca te-am putut ajuta.

| deea_5313 a răspuns:

Aknesol la mine a functionat

| Roxyuy a răspuns:

Boreade e foarte bun.

| swettylove a răspuns:

Am folosit un gel si apa termala de la firma La Roche Posay + niste pastile numite Akneil + adio dulciuri, mezeluri, lapte. Am mancat multe fructeee am baut multa apa si cam asa am scapat aproape in totalitate happy