| LarisaDragomir a întrebat:

am aproape 11 ani si as dori sa lasati diferite diete ca sa slabesc ca am 53 de kg! va rooooooooooog ajutooooooor! multumesc anticipat...

Răspuns Câştigător
| LifeInColors a răspuns:

Nu iti trebuie nu stiu ce dieta, dar trebuie sa faci miscare. Nu manca dupa ora 18, nu manca paine, dulciuri, nu bea suc, incearca sa bei cat mai multa apa plata. Seara fa abdomene si genoflexiuni, incepe cu cincizeci din fiecare si in fiecare zi mai adauga cateva. Ai putea sa mergi la alergat. In maxim 2 luni, daca te tii ca lumea de treaba si ai vointa, o sa dai mult jos. Sau ar mai fi a doua varianta, sa mergi la un sport, ca de exemplu handbalul ( fiind un sport care te solicita destul de mult din punct de vedere fizic, si care se incepe pe la varsta asta). Mult succes:* FUNDA?

4 răspunsuri:
| LarisaDragomir explică:

Va roooog dati si sfaturi despre par pentru ca este saten cu foarte mult volum si este filat iar bretonul este pana la sprancene si am niste suvite mai scurte ca restul frizurii ooooda si bretonul este in dreapta.

| LarisaDragomir explică:

Multumesc tuturor dar mai ales lui LifeInColors

| Mustache a răspuns:

Daca vrei sa slabesti trebuie sa combini o dieta cu un program de sport pe care te sfatuiesc sa il incepi dupa ce luam vacanta de vara
o sa iti las id meu si daca vrei add in lista pentru a iti face impreuna un program de slabit...
Id meu: ionut.mustata97

| TeddyBearx a răspuns:

Joaca baschet, esti in crestere deci tu nu trebuie sa tii cura. doar inaltate si ai grija de tine :*