| blackporcelain a întrebat:

am auzit ca de la inot ti se lungesc oasele in special picioarele, spatele si mainile, daca ma apuc sa zicem de azi sau de maine sau in oricare zi, cat timp dureaza ca sa vad rezultate vizibile + ca mai fac o gramada de lucruri pentru a ma inalta cum ar fi sa ma tin se spalier, exeritii aerobice, ma apuc si de masaj (nu sa practic ci sa mi se faca masaj)role dar nu cred ca are vreo legatura doar ca imi place sa merg cu rolele in parc si bineinteles consum lactate si multe fructe pentru calciu, voi sta si la soare sa se ficseze? cam sa zicem pana la sfarsitul vacante cat voi creste (am 14 ani si am 1.59 si sunt DISPERATA... disperata e prea mult spus ca vreau sa am 1.76 pe la 17 ani)dau funda daca imi ziceti cat cresc si voturi pentru ceilalti, app daca imi si spuneti alte modalitati de a ma inalta aveti sanse mai mari pentru funda, oricum va multumesc pentru ca ati citit tot :*

Răspuns Câştigător
| AandreaA a răspuns:

Eu una inot foarte mult si am 13 ani si 1.66 inaltime.
Desi nu fac cursuri, ma duc vara in fiecare zi cu soare la strand si doar in bazinul de 2 m stau si inot. probabil ca daca faci si in restul anului cresti si mai mult. :*:*

Sa te faci maree! tongue

3 răspunsuri:
| blackporcelain explică:

Parintii mei nu sunt foarte mici si oricum copii intrec parintii

| DangerLove a răspuns:

Pai si zicem cam un an jumatate doi.

dar pana nu faci inot de performanta nu vei vedea ceva semnificatic

in plus vei avea umeri foarte lati

si la tine daca este vorba de gena de esti asa mica s.ar putea sa nu mai cresti doar sa te latesti la solduri si umeri

P.S. daca parintii tai sunt si ei mici de statura si tu ai mai mult de 14 ani nu vei mai creste mult si te vei latii in umeri si solduri

xD

| daniela_8021 a răspuns:

Da ti se lungesc eu inot in fiecare saptamana funda te rog?