| InVisible99 a întrebat:

Buna,

Am auzit ca este o crema - BB cream... ceva detalii? Si care e mai bune ca am vazut ca sunt mai multe firme...

Funda.merci happy

Răspuns Câştigător
| TomaTamaraTania a răspuns:

Produsele de ingrijire de la Garnier gen demachiant, creme nu mi se potrivesc dar sunt multumita de gelul detergent Pure si de BB Cream. Cum nici cremele de fata de la Nivea nu-mi sunt bune dar folosesc crema clasica, laptele demachiant (rar dar il folosesc), trebuie incercate.

Roche-Posay n-am incercat dar cand merg in parfumerii incerc toate pe incheietura si care se intinde cel mai frumos si are culoarea cea mai asemanatoare cu a mea si pare natural pe acela il cumpar. Rar dau gres, poate e si intuitia. Barfta!

16 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
BB cream-ul este o crema colorata care este ina celasi timp fond de ten, primer, crema cu SPF, crema hidratanta si tratament impotriva acneei. La noi pe piata nu avem cine stie ce, cele mai bune sunt cele de la firmele asiatice.

| thevampirediariesfever a răspuns:

BB Creamul este o inovatie pe piata cosmetica, prin faptul ca ea este o crema coloranta ce joaca rolul unui fond de ten normal, avand avantajul ca ea trateaza in acelasi timp imperfectiunile,dar le si acopera. (in limba engleza, BB inseamna Blemish Balm- "tratament pentru imperfectiuni"). Daca folosesti BB Creamul, nu mai este necesar sa utilizezi si crema hidratanta. Eu am ten mixt si in zilele in care am multe imperfectiuni il folosesc ca baza de machiaj : fondul de ten nu se mai strange si capata un aspect natural. In rest o folosesc cu brio ca fond de ten,cu acoperie mica spre medie. Vreau sa spun ca,daca ai ten acneic cu probleme majore, o poti folosi cel mult ca baza. Daca ai ten normal/mixt se poate utiliza ca fond de ten, fara pudra (se fixeaza foarte bine). Au scos BB Creamuri branduri ca Garnier (pe care o folosesc si sunt multumita), Maybelline, Mischa etc. O zi buna sa ai!

| InVisible99 explică:

EU AM CERUT PAREREA CELOR CARE AU FOLOSIT BB CREAM nu am nevoie sa-mi copiati de pe alte site-uri la ce foloseste ca asta am facut si eu, pur si simplu sa mi se spuna daca ai folosit, de care si daca te-a ajutat oh go on

| thevampirediariesfever a răspuns (pentru InVisible99):

Eu nu am copiat de pe nici un site, doar ti-am explicat cam cum sta treaba cu BB Creamurile. Plus ca am precizat ca il folosesc pe cel de la Garnier si sunt multumita (in caz ca te-ai referit la mine, stiu, era destul de pompoasa fraza, dar astea sunt cuvintele mele, nu le-am copiat de nicaieriwinking ) O zi buna!

| InVisible99 explică (pentru thevampirediariesfever):

Nu am zis de tine pentru ca am vazut ca mi-ai precizat si ce tip folosesti.Multumesc.O zi buna si tie happy

| NesquikDuoSpecial a răspuns:

BB Cream-> crema hidratanta nuantatoare(care uniformizeaza nuanta tenului), cu acțiuni multiple, printre care care :
-protector solar;
-uniformizator;
-iluminant;
-primer;
-fdt;
Dacă te-am ajutat cu ceva, o fundita ar fi un super-multumesc! kiss

| JASMYNA88 a răspuns:

Eu am de la maybeline si sunt extra multumita, mi se pare ca miroase a ttrandafiri. e faina, chiar nu ma asteptam sa fie, lasa tenul fin si frumos si coloreaza frumos si discret, acopererie de nivel mediu sa zic, nu incarca fata, nu e uleioasa, eu sun fan BB big grin

| InVisible99 explică (pentru JASMYNA88):

Cum este tenul tau? si e crema sau joaca si rolul de fond de ten?

| JASMYNA88 a răspuns (pentru InVisible99):

Am tenul mixt. si asta imi place, ca in zonele unde am tenul gras nu il face lucios. e cumva intre crema si fond de ten, adica joaca mai mult rol de crema, dar e putin si fond de ten, adica mai estompeaza din imperfectiuni si da o culoare frumoasa la fata.

| JASMYNA88 a răspuns (pentru InVisible99):

Nu e asa scumpa, 30 de lei nu mi se pare mult. plus minus. atat dai si pe un fond de ten bun sau o crema

| TomaTamaraTania a răspuns:

Eu am scris un articol despre BBCream. uit aici: http://makeuptamara.wordpress.com/2013/01/22/bb-cream/

Eu folosesc acum BB Cream Nude de la Dior, e super. Dar si cea de la Garnier e foarte buna si dintre cele mai vandute.

| InVisible99 explică (pentru TomaTamaraTania):

Am citit articolul tau si am vazut ca acolo enumeri alte marci gen Maybelline, L'Oreal. Eu nu prea am fost multumita de unele produse de la Garnier si mi sa nu dau gres si de data aceasta.
De la Roche-Posay ai incercat?
Ms.

Si inca o chestie, necesita demachiere dupa ce folosesti BB Cream?

| TomaTamaraTania a răspuns (pentru InVisible99):

Neaparat! In fiecare seara ar trebui sa te demachiezi chiar daca nu folosesti farduri dar in cazul cremelor BB este neaparat pentru ca, contin fond de ten. Vezi pe discul demachiant cata culoare lasa...

Iti multumesc mult happy

| TomaTamaraTania a răspuns (pentru InVisible99):

Produsele de ingrijire de la Garnier gen demachiant, creme nu mi se potrivesc dar sunt multumita de gelul detergent Pure si de BB Cream. Cum nici cremele de fata de la Nivea nu-mi sunt bune dar folosesc crema clasica, laptele demachiant (rar dar il folosesc), trebuie incercate.

Roche-Posay n-am incercat dar cand merg in parfumerii incerc toate pe incheietura si care se intinde cel mai frumos si are culoarea cea mai asemanatoare cu a mea si pare natural pe acela il cumpar. Rar dau gres, poate e si intuitia. Barfta!

| ralu01raluca a răspuns:

Da BB cream este o crema buna iti catifeleaza pielea dar este am scumpa...dar poti incerca si dove nivea....acum depinde ce piele ai dar cel mai bine uitete pe spatele cutiei sa vezi pentru ce fel de tipuri de piele e ca sa nu te trezesti pe viitor cu o piele pe care nu tiai dorito..ITI DORESC SA GASESTI CREMA POTRIVITA!