Pai uite uleiul de floarea-soarelui are acelasi gust ca cel de masline? painea neagra e la fel ca cea alba? otetul de vin stiu ca e pentru muraturi, nu ca slabeste.Incearca sa renunti la tot ce inseamna paine(covrigi, cornuri gogosi), si nu mai manca dupa ora 6. O sa vezi cu siguranta rezultate. Prima saptamana e mai greu pana iti obisnuiesti organismul cu programul asta, apoi e foarte simplu
Aici ai dreptate ca nu sunt la fel, o sa ma mai gandesc.Si deja tin o dieta si am slabit 3 kg dar in curand plec la mare si as avea nevoie de putin,, ajutor"
Multumesc pentru raspuns!
Bună.
Ce să faci tu? Vrei să-ți distrugi stomacul sau ce?
Învață să mănânci, să combini corect alimentele și practică un sport de masă/exerciții fizice zilnice pentru consumul caloriilor.
Exclus înfometarea și sedentarismul.
http://calorii.oneden.com/
Pa, pa.
Pai cam are pentru ca e diferenta intre otetul de mere si cel de vin si ai grija sa nu consumi in cantitati mari
Otetul de vin alb nu stiu daca slabeste dar otetul de vin rosu Este foarte bun pentru muraturi.
- Cu cat otetul din vin rosu este lasat mai mult la maturat, cu atat este mai bun.
- Aroma sa este mai puternica decat a otetului din vin alb.
- Este considerat hrana pentru creier.
Diferenta este doar la gust are putine proprietati diferite printre care nu se afla slabirea
Sper ca am fost de ajutor
Nuu stai linistita nici eu nu am folosit otet de mere fiindca nu aveam darr a functionat si asa
Sper ca ti-am fost de folos.