Dar de ce atat de departe! incearca o creme de la avon! e fr buna, si pretul accesibil! nu ajunge la infuzie!
si iti mai recomand ceva :
Preparare
fa ceai de lamaie sau musetel,
dupe ce l-ai preparat,
il pui la congelator, cubulete,
si dupe ce se ingheata
in fiecare dimineata pe cate zie crezi u ca e bine
iti dai cu un kubulets pe fata
ungi fata,
sper ca ai intseles ceva
daca nu trimite mesaj
Primul pas pe care trebuie sa il faceti atunci cand incepeti curatarea tenului si scoaterea punctelor negre il reprezinta o baie cu aburi fierbinti pentru fata. Fierbeti apa cu musetel (are efecte antiseptice) si puneti-va deasupra recipientului cu un prosop in cap. Astfel aburii va vor inmuia tenul si vor deschide porii, asa incat scoaterea punctelor negre va fi mai usoara. Apoi, fie stoarceti porii (eventual pe cei mai mari dupa o curatire stricta a mainilor si unghiilor), fie inrolati pe aratator un tifon cu care frecati tenul acolo unde este nevoie. Nu trebuie sa frecati excesiv, caci pielea fetei este foarte sensibilia si riscati sa va produceti singure rani care nu numai ca vor arata ca zone rosiatice, dar vor prinde si crusta, ceea ce e destul de inestetic. Pentru un efect abraziv mai bun puteti freca tenul si cu malai.
De asemenea se poate prepara acasa o masca din cateva lamai (doua- trei), trei albusuri batute spuma si 100 ml alcool de 70 de grade. Toate ingredientele se amesteca si lotiunea rezultata se aplica pe fata zilnic. Puteti pastra lotiunea in sticle bine inchise la loc racoros si intunecos, dar aveti grija sa nu o pastrati mai mult de o saptamana. Cantitatea de alcool folosita nu trebuie sa fie prea mare caci usuca tenul. Acest tratament nu trebuie aplicat mai des decat o data pe saptamana. La final, pentru inchiderea porilor, folositi o masca din lamaie si iaurt.
si eu mi-am facut chiar acum 2 zile
deci am procedat astfel :
am facut intr-un ibric ceai de galbemele [ sau poti sa faci si de musetel... plante medicinale ce ai tu la indemana]
apoi m-am pus cu fata deasupra ibricului astfel incat aburul sa vina direct spre fata si am pus pe cap un prosop [ nu prins ca atunci cand te speli la cap ] nu stiu exact sa iti explic cum dar stai cu capul in jos si prosopul in pui pe lungime pe capul tau astfel incat sa cada si pe langa ibric si sa formeze ca o sauna
apoi stai vreo 10-15 min deasupra ibricului
in cele din urma punctele negre vor iesii mai usor
dupa ce ai terminat iti recoman sa iti dai cu crema de fata pentru ca pielea se va inrosii sau se formeaza niste bubite mici -0 nu te ingrijora in cateva zile iti trec
funda? ; x
Ana întreabă:
DaciaRomania întreabă: