Partea cu suvitele nu am prea înțeles-o dar probabil ca te referi la suvitele care se duc dupa 2-3 spalari.ei bine asta inseamna ca trebuie sa mergi la farmacie si sa ceri fuxina(asta fiind vopsea roz), albastru de metil(albastru închis) sau poți sa folosești violet de gentiana...eu le-am încercat pe toate dar acum depinde de culoarea parului tau...eu spre exemplu sunt satena si cel mai bine mi-a prins rozul si albastrul, iar daca vrei sa iasă culoarea foarte bine v-a trebuii sa te decolorezi, ceea ce eu nu îți recomand.
Acum referitor la gene eu zic ca nu are rost sa-ți pui..eu mi-am pus si am dat 60 de lei si m-au ținut 4 ore dupa care au început sa cada..acum e decizia ta, daca crezi ca vrei sa incerci.
Iar referitor la extensii nu știu ce sa zic , dar știu ca o prietena de-a mea si-a comandat de pe net cu aproximativ 300 lei si încă le mai are de vreo 5 ani, iar la coafor te-ar costa in jur de 200 lei si te țin maxim 7 zile dupa care nu se mai pot refolosii, deși coafezele mereu spun ca se pot refolosii. stiu multe cazuri care au investit mulți bani in ele iar a doua zi nu au mai putut sa-si bage peria in par.
Eu sper ca te-am ajutat!
Mersi :X
da m-a ajutat
anonim_4396 întreabă: