Am incercat eu, sa stii ca, la soare are o nuanta roziu inchis asta referindu-ma la cea de Castelani, merita sa o cumperi! Success :*
Pai sunt unele "vospele" daca le pot numi asa, gen violet de gentiana sau albastru de metin care se duc dupa o spalare pe cap.u tin foarte mult, depinde cat de des te speli pe cap. Am aceeasi problema ca si tine: acum cateva saptamani mi-am luat violetul de gentiana insa si eu am parul saten inchis si nu se vede foarte bine, doar in lumina soarelui.
Albastrul de metin si violetul de gentiana nu tine 7-8 spalari, dupa urmatoarea spalare se duce culoarea(am incercat eu).Dar ia-ti nuantator, tine 3 saptamani dar conteaza si marca.
Nu se va observa decat foarte putin trebuie sa decolorezi parul ca sa se vada clar culoarea. Pai poti incerca cu albastru de metil. care iti va colora parul verde. tine cam 7-8 spalari pentru rosu, roz, portocaliu, mov, albastru iti poti cumpara nuantator. si tot cam asa tine succes
Hai pariu ca nu tine atat fa`te blonda si apoi cu albastru de metil si vorbim dupa