| SoundPhatCom a întrebat:

Am auzit ca sunt niste tincturi pentru colorarea parului. Puteti sa-mi dati detalii despre ele, cum ar fi ce culoare sunt, numele lor si cat tin. Eu am parul saten inchis inchis, se va observa pe parul meu? =d Cum pot sa le aplic?
Dau funda!

Răspuns Câştigător
| MyLoveIsOnlyForYouButDontWorryIHaveAEmoHeart a răspuns:

Am incercat eu, sa stii ca, la soare are o nuanta roziu inchis asta referindu-ma la cea de Castelani, merita sa o cumperi! Success :*

4 răspunsuri:
| Classy a răspuns:

Pai sunt unele "vospele" daca le pot numi asa, gen violet de gentiana sau albastru de metin care se duc dupa o spalare pe cap.u tin foarte mult, depinde cat de des te speli pe cap. Am aceeasi problema ca si tine: acum cateva saptamani mi-am luat violetul de gentiana insa si eu am parul saten inchis si nu se vede foarte bine, doar in lumina soarelui.

| Oanny a răspuns:

Albastrul de metin si violetul de gentiana nu tine 7-8 spalari, dupa urmatoarea spalare se duce culoarea(am incercat eu).Dar ia-ti nuantator, tine 3 saptamani dar conteaza si marca.

| HackMyWorld a răspuns:

Nu se va observa decat foarte putinhappy trebuie sa decolorezi parul ca sa se vada clar culoarea. Pai poti incerca cu albastru de metil. care iti va colora parul verde. tine cam 7-8 spalarihappy pentru rosu, roz, portocaliu, mov, albastru iti poti cumpara nuantator. si tot cam asa tinetongue succes

| HackMyWorld a răspuns:

Hai pariu ca nu tine atatlaughing fa`te blonda si apoi cu albastru de metil si vorbim dupawinking