| soul2soul a întrebat:

Buna am auzit ca tigarile te ajuta sa slabesti chiar daca nu sunt bune pentru sanatate, este adevarat? deoarece de o vreme am niste prieteni mai smecheri si mai fumez cate o tigara din cand in cand

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Tigarile nu slabesc, nu ingrasa.
Ele sunt un toxic pentru oragnism, in mod special pentru plamani si o sursa de viitor pentru dezvolatarea unui cancer.
Este bine sa nu mai fumezi absolut de loc: azi o tigara, maine alta si ai sa te trezesti intr-o buna zi ca esti fumator inrait.
O alimentatie fara grasimi, conserve de orice fel, sucuri acidulate (in special cele negre), tocaturi, painea alba si pastele fainoase, dulciurile in cantitati mari, lactate si branzeturi grase, prajeli te pot pastra in limite normale atat greutate corporala cat si din punct de vedere al sanatatii. Si nu uita multa miscare.
Pa, pa.

25 răspunsuri:
| nellyneliana a răspuns:

Nu te ajuta sa slabesti deloc:eu am o prietena mai plinuta care fumeaza de vreo 5 ani tot sperand ca va slabi, asa ca...mai bine Nu incerca "cura"asta de slabire pentru ca nu e sanatoasa absolut deloc si nici nu te ajuta sa slabesti.

| Marii a răspuns:

Tigarile slabesc totusi ceva: Sanatatea ta!

| Marii a răspuns:

Tigarile slabesc totusi ceva: Sanatatea ta !

| Marii a răspuns:

Tigarile slabesc totusi ceva: Sanatatea ta !

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Legiuitoarea a spus tot ce as fi putut spune eu... Nu te ingrasa, nu te slabeste... E doar o idee gresita care s-a format in mintea noastra. Si ai grija cu tigara aia... ca provoaca dependenta... Si nu stiu daca vrei sa strici atatia bani pe ele... Sau sa-ti distrugi sanatatea. Sfatul meu este sa te lasi cat mai poti, dar e alegerea ta... Daca nu te lasi, vei vedea mai incolo ce e atat de rau la ele.

| JackieSue a răspuns:

Pai te ajuta sa slabesti...de fapt nu te ajuta...slabitul ala de care te bucuri tu e ca te droghezi ca sa iti zic asa.Si slabesti pentru ca nimic din tine (bun) nu mai e bun...asta pentru ca te dezhidratezi:p.

| marsy a răspuns:

Pentru unii fumatul ajuta sa slabesti. dar sh akumuleaza celulitaaa

| Fuxy a răspuns:

De fapt o sa slabesti, dar depinde si ce fel de organism ai. Cand organismul se va obisnui cu tigarile corpul se va deforma si va avea o forma urata. A patit o prietena care s-a latit foarte mult in zona bazinului

leonardk
| leonardk a răspuns:

Renunta cat mai poti! Nu te ajuta cu nimic - o spune cineva care fumeaza de 33 ani 40 de tigari/zi.

| www a răspuns:

Tigarile taie pofta de mancare, deci da oarecum te ajuta sa slabesti.

| bubukid a răspuns:

Poti sa te lasi linistit de ele....nu te vei ingrasa dupa.si de slabit in nici un caz nu slabesti. am descoperit asta singura

| n2paul a răspuns:

Si eu am prieteni care fumeaza si cand ii vad cu ea in bot leo iau si o rup, sincer nu te apuca nu merita sa ti distrugi tu sanatatea pentru nimica in plus daca vrei sa slabesti ia ti abonament la sala ( nu-i decat 35 de ron ) si o sa vezi ca daca te duci zilnic cel putin 2 ore intr-o luna o sa arati ca superman

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Atunci cand te lasi de fumat, de obicei te ingrasi. Dar asta nu inseamna ca te ajuta sa slabesti. Cred ca sunt o mie de metode mai bune de a slabi, cum ar fi sa mananci mai putin, mai sanatos, sa bei multe lichide, sa faci sport...De ce ai alege sa fumezi? Nu ai face decat sa ai si respiratia ingreunata si urat mirositoare, si sa faci si riduri pe deasupra. Acum ti se pare ca fumezi putin, dar asa am inceput toti. Iti spun asta ca fumatoare. Fumam cate o tigara cu prietenii si acum nu mai stiu cum sa scap de obiceiul asta tampit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing ultima parte a intrebarii e criminala. Tigarile NU slabesc, eventual te omoara. Si nu trebuie sa fii citit tratate de medicina ca sa iti dai seama. Trebuie doar sa ai putina logica.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. ajuta la slabit. am incercat si merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da m au distrus pe mine.arat ca un schelet la fata.sunt urata am cosuri pe fata si dintii sunt stricati nu am decat 23 ani si eram foarte foarte frumoasa faceam sport si beam multa apa mancam sanatos dar acum am ajuns in ultimul hal arat masculina la fata vulgara depresa bolnava nu tocmai imaginea stralucita a femeii. mi e si rusine cum am ajuns sa arat asa datorita tigarilor.tocmai mi am facut niste poze la fata si parca sunt de groaza... eu ma las le dau dracu. doar nu oi muri. urati mi bafta va rog. am mare nevoie caci am senzatia ca nu ma pot lasa dar deja am ajuns prea departe cu uratenia din ce femeie finuta eram acum 5 ani in urma cand m am apucat.deci te rog sa lasi dracu tigarile ca daca nu vei muri te vei urati din ce in ce mai tare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai eu una pana acum catva tm nu fumam dar de cand cu prietene mea fumez si eu in pauze se aud tot felul de chestii ca slabesti daca fumezi ca te ingrasi daca te lasi etc etc eu acum nu stiu ce sa iti zic dar mai mereu sa nu faci o dependenta de fumat ca nu ar fi bine pentru tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer...eu am slabit cat am fumat, dar sunt constienta ca sunt nocive

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sa stii ca te ajuta sa slabesti...happy eu am avut o perioada de cateva saptamana cand nu am mai putut fuma ca nu avem de undelaughing si chiar m-am ingrasat in perioada aia...succes :*:*

| Loora a răspuns:

Dupa parerea mea tigarile nu te influienteaza cu nimic la ce ai spus tu, doar nu sunt nici bune la sanatate. Cunosc persoane mai "grase" si fumeaza dar tot asa au ramas, de exemplu si eu fumez de mult timp... dar tot asa am ramas...nici nu m-am ingrasat nici nu am slabithappy. Deci nu au nici o influienta asupra organismului in legatura cu ingrastu sau slabitu.

| fatafaranume a răspuns:

Nu prea te ajutalaughing
obosesti si repede>big grin

| colette_3263 a răspuns:

Ţigările încurcă lucrului normal al metabolismului. De aici şi ideea că ţigările ajută la slăbit... Actually, FAIL! Doar daune!

| CocolataaaTah a răspuns:

Da! te ajuta foarte mult o prietena de-a mea acum 2 saptamania avea 55 si acum recent are 51winking

| angelika a răspuns:

Da intr-adevar fumatul slabeste ca iti taie pofta de mancare si daca mai bei si o cafea fara lapte si cu putin zahar e si mai bine fin ca faceaua iti strange stomacul bine inteles ca nu e santos dar poti incerca eu de ex am facut asa vreo 3 luni mancam putin si beam cafele si tigari improstiesi am reusi am slabit 16 kg in 3 luni
miera de ajuns dupacea am inceput sa manc o data in zi si acum nu mai am treaba pot sa manc orce si nu ma ingras deloc

| never4u a răspuns:

Ajuta...oarecum...iti taie pofta de mancare, celputin mie