Da. am multa experienta cu uleiul de ricin. trebui sa il aplici cu maxim o ora/minim o jumatate de ora ininte de a te spala pe cap.cand te speli pe cap dupa ce aplici sanponul clateste bine de tot pentru a fi sigura ca e perfect curat. tine minte: e de preferabil sa nu aplici balsamuri.
Uleuil de ricin e foarte bun pntru cresterea parului, ingrosarea acestuia, ii da stralucire si un aspect foarte sanatos.
Atentie! nu e deloc necesar sa aplici masti sau sa amesteci produsul cu altceva. E foarte bun asa si nu trebuie tinut mai mult de o ora pe cap. astept fundita.
Da e foarte bun...eu ma dadeam si pe fata pentru un ten frumos, pe unghii sa creasca mai repede...pe gene sa se indeseasca.si pentru par nu am incercat pentru ca nu e nevoie la mine.pup:*
Va multumesc
Depinde. poti face o masca. uleiul de ricin ajuta la cresterea parului.
Mască de păr:
Se pun doua galbenusuri de oua, o lingurita de ulei de masline o sticluta de ulei de recin si o lingurita de miere. Asta e tratamentul intreg cu care puteti face masca de par pentru cresterea parului. O aplici dupa ce faci baie. Las.o in jur de 30 minute. Succes!
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: