| AlexutzaDragutza a întrebat:

Am auzit ca vom incepe scoala pe 13 septembrie eu trec in clasa.5 credeti ca ar trebui sa ma imbrac in uniforma? Adica primul an in care ma intalnesc cu profesorii, diriginta trebuie sa dau doavada de seriozitate? Uniforma noastra este un sarafan negru cu sort(bleahh)Eu ma gandeam la o pereche de blugi+oo camasa cu gungii rosii cu maneci trei sferturi o curea rosie si o pereche de adidasi? Ce credeti?

13 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Dupa cum ai zis si tu trebuie sa dai dovada de seriozitate asa ca trebuie sa fii macar in camasa, daca nu in uniforma.

| G a răspuns:

Du-te mah in uniforma. n-o fa pe rebela din prima zi, mai ales ca nu cunosti bine peste ce profi dai acolo. trebuie sa dai dovada de seriozitate si sa nu faci impresie proasta.
noi avem profi care chiar te dau afara de la ora daca n-ai uniforma.
sau nah, daca nu-ti place uniforma mai personalizeaz-o si tu cu o esarfa, insigna ceva.

| mihaibrasov a răspuns:

Pai tu mergi imbracata cum vrei, dar daca regulamentul scolii tale impune uniforma nu vei avea de ales.

| andreea_4134 a răspuns:

Nici uniforma. dr nici camasa si adidasi>:p

| shadovv a răspuns:

Ar trebuii sa ti se rupa de uniforma happy

| DeDii a răspuns:

Mai chiar nu stiu depinde de scoala sau liceu...mai vorbeste si tu cu cineva care e deja acolo si vezi ce iti spune...eu stiu ca prima zi de clasa a 5 a am purtat camasa si sacou. da na acum depinde si de liceu/scoalawinking

| SexySpeed456 a răspuns:

Din nefericire fiind prima zi de scoala, si din alt ciclu gimnazial trebuie sa porti uniforma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Constientizezi, nu, ca o camasa plus o pereche de adidasi va lasa impresia de " haaaaaaaa ce prost se imbraca" si care faza cu asortatul? cureaua si camasa? Imbraca-te cu camasa daca vrei, dar incerca niste balerini, sau o fusta ceva genthinking Daca nu vrei uniforma e ok, esti a 5a, au timp sa iti scada puncte la purtare daca nu ai uniformahappy [glumesc]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am imbrakat cand ma trecut intr-a 5a...cu niste jeans skini si o camasa alba cu putin negru si mai mi-am luat p deasupra un bolero, deoarece era cam frigutz...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noi nu am avut niciodata uniforma decat in calasa 1...eu trec a 6a dar, te sfatuiesc sa iti iei blugii camasa si adidasii... pup

| Aliiss a răspuns:

Eu nu mi-am luat-o! profa mea de romana a certato pe colega mea din cauza ca a venit cu uniforma! tr sa te imbraci in culori gen albastru.alb.negru

| MissHappiness a răspuns:

Ar trebui sa mergi in uniforma pentru ca nu poti sa stii ce se va intampla.nu este exclus nici o camasa cu blugi, dar renunta la adidasi, dungile si cureaua rosii!

| Diana_4899 a răspuns:

Eu zic sa nu te imbraci chiar in uniforma dar totusi ceva cu care sa lasi din prima o impresie buna:d