Nu are cum sa afecteze parul.E ft ft bun amesteca o sticluta de ulei de ricin cu 2-3 linguri de ulei de masline si aplica-l pe intreg parul si culca-te cu aceasta mixtura. Succes:*
P.S il poti folosi si ca atare fara ulei de masline
Parul, in general, creste repede.Doar factorii externi il afecteaza.Cum ar fi:statul excesiv la soare,placa toata ziulica,feon la greu,produse nespecializate. Uleiul de ricin, intr-adevar,stimuleaza cresterea.O masca potrivita de par ar fi :ulei de ricin(care il gasesti in farmacii),amestecat cu putin ulei de masline(cateva linguri-depinde de lungimea parului), 1, 2 oua putin lapte si o lingrita de miere ar fi perfect.aceasta masca trebuie tinuna cam 2 3 ore min, minim odata pe saptamana.Rezultatele se vor vedea in aproximativ cateva luni-2 3 luni.Trebuie sa ai rabdare multa.Iar atunci cand te samponezi, acordeaza cateva minute pentru masarea scalpulu.stimuleaza circulatia sangelui si prin urmare crestea parului mai repede.
Da, am incercat ulei de ricin si chiar isi face efectul. Foloseste-l vreo 2-3 luni si o sa vezi diferenta. Si nu iti afecteaza deloc parul.
Hei,nu afecteaza parul. la inceput e indicat sa-l folosesti de minim 2 ori pe saptamana, si apoi dupa vreo 2 luni, poti sa mai raresti. eu il incalzesc 2-3 secunde,in cuptorul cu microunde, pentru ca se face mai lichid, si intra mai usor in par.il aplici la radacina, si faci masaj usor 2-3 minute, poti sa aplici un pic si pe lungimea parului.il lasi sa actioneze minim 3-4 ore, eu il las peste noapte. isi face repede efectu, acum depinde de fiecare persoana in parte... bafta!
Utilizatoare123 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: