anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am banchetul in cateva zile si nu stiu daca sa port tocuri sau nu pentru ca am 1.77 m.Rochita pe care am ales-o este eleganta.Va rog mult ajutati-ma dau funda:*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! daca ai banchet de clasa a8-a este mai bine sa porti sandale joase mai ales ca esti inalta!love struck eu am facut ca tine sunt si inalta si am luat tocuri si a trebuit sa ma descalt sa pot dansarolling on the floor! deci i-a o sandala eleganta dar fara toc eleganta pentru ca merge happy pa-pa distractie placutahappyhappy pa-pa

7 răspunsuri:
| wertori a răspuns:

Daca zici ca ai 1, 77 poti sa iei niste sandalute fara toc elegante. Orice toc ti-ai lua ai parea foarte inalte...nu esti rusinos dar ar fi ciudat sa fii cea mai inalta fata de prin jur. Oricum, orice ai alege distractie placuta :*

| Amelya02 a răspuns:

Depinde si de greutatea ta.
Dar te sfatuiesc sa nu-ti iei tocuri la inaltimea pe care o ai.
Tocurile au 10- 15 cm si nu cred ca ti-ar sta bine sa ai 1.87 sau 1.92
Te sfatuiesc sa-ti iei balerini sau sandalute.
Balerinii sunt in voga la momentul actual datorita faptului ca sunt comozi si iti arata piciorul frumos.
Distractie placuta happy

| beautifulkiss a răspuns:

Buna daca esti asa de inalta nu purta tocuri deoarece vei parea prea inalta si oricum nu te vei simti comoda.Ia-ti niste sandale sau niste balerini.Si eu sunt inalta am 1.75 si imi iau niste balerini dragutihappy
Numai bine si distractie placuta.

| alllllllllleee a răspuns (pentru beautifulkiss):

Mersi mlt asa fac tu tot a 8a esti

| beautifulkiss a răspuns (pentru alllllllllleee):

Da tot a8a sunthappyNumai bine.

| alllllllllleee a răspuns:

Si daca port sandale cu toc mic?