Eu zic ca nu merge bluza si blugi. adica imagineaza-ti toata clasa, colegele tale, vor fi imbracate elegant, ca nah e doar ultimile clipe petrcute cu ei. Si nu ai cum sa nu. ti gasesti o rochita superba. Si daca zici ca esti inalta, eu zic ca ar merge o rochita gen gogosar, sau ma rog normala, si o pereche de sandalutze cu talpa joasa. Ar fi superb!
Daca nu vrei rochita poti incerca niste pantaloni gen pana, sau niste pantaloni de matase(insa nu largi) sau niste pantaloni albi de panza sau in(sunt la moda) si o bluzita draguta sau un tricou mai lung
Deci cred ca te poti imbraca elegant intr-o rochie nu prea lunga, simpla dar moderna si cu bun-gust.
Ar fi de preferat o rochita intr-o culoare/ in culori vesele, deschise.
Sper ca sfatul meu sa te ajute
saw mai sunt rochitele alea vaporoase car nici nu simti ca le ai pe tine
distractie placuta :*
Http://www.polyvore.com/was_tagged_again/set?id=13973833
http://www.polyvore.com/so_have_we_come_to/set?id=14011686
sau poti sa incerci o fusta de genul http://www.polyvore.com/en_la_esquina/set?id=18413271
Cred ca ar fi mai nimerit o fusta scurta viu colorata iuni, top, balerini asortati, parul strans pentru ca esti inalta.Pantalonul nu prea merge pentru o asa ocazie.Asta cred eu.
Eu zic sa iti iei o rochita simpla si niste balerini sau niste pantofi!
Sau daca vrei ceva mai elegant poti sa iti iei colanti o fusta stransa pe tine si o bluzita mai frumoasa!
Nu iti lua pantaloni si bluza!
In primul rand, o data in viata ai banchetul si trebuie sa fii oarecum diferita fata de zilele obisnuite.
Poti sa-ti iei o rochita neagra, nu mai lunga de genunchi si niste balerini dintr-un material textil, negri, fara briz-brizuri sau alte aplicatii. Poti opta si pentru o pereche de sandale/balerini fara toc, decupati in fata.
Buna! Poti incerca o rochie dar nu lunga, cu niste balerini merge f bine, ai putea sa ai o rochie care sa-ti scoata in evidenta ochii Daca nu vrei cu rochie, poti merge cu niste colanti negrii, cu o bluza mai lunga stransa pe tine, cu balerini si ai putea sa te machiezi mai frumos sa se potriveasca, dar nu exagerat
Sper ca te-am ajutat cat de cat!
kalakkas întreabă: