| Aℓiηηa a întrebat:

Am buze subtiri si nu stiu ce fel de ruj sa folosesc ca sa para mai mari. Dau fundita :*! Multumesc >:d

Răspuns Câştigător
| Aura a răspuns:

Incearca sa iti faci contul la buze cu creionul(special pentru buze bineinteles) asta da senzatia de marire a buzelor, apoi, te dai cu un gloss. happy

4 răspunsuri:
| 009 a răspuns:

Este un gloss la avon care tile mareste fff bine eu am dat 10 lei pe el da era la oferta, acum trebuie sa fie in jur de 18 lei, cand te dai cu el ai senzatia ca te pisca de buze... mia imi placehappyp. s. e fff mentolat

| JackieSue a răspuns:

In general, gloss-urile cu sclipici dau senzatia de marire a buzelor, dar s-ar putea sa para ciudat daca ai buzele foarte subtiri, in orice caz...incearca! Si exista unele strugurele (dupa cum a zis @myky) care iti maresc buzele (cu ardei iute), te pisca, dar nu mi s-a parut ca sunt de folos, mie nu mi-a mers.

| cristina_5566 a răspuns:

O PRIETENA DE A MEA SUFEREA de asemenea de buze subtiri si eu i-am dat un strugurel de aloe de la o firma americana si in acelasi timpaavea si herpes. i l-am dat si in 2 zile anul mai avea herpes si atunci cand isi da cu strugurelul buzele ei arata mai pline si mai mari. costa doar 15 lei. pentru detalii idul meu este crista_dolls.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a accentua buzele foarte subtiri poti folosi luciuri de buze si rujuri in culori deschise. Nu folosi contururi de buze... Vor parea mult mai subtiri decat de obicei si vor fi inestetice.