Si eu am 1.72..si nu, nu e urat sa fi inalta, e chiar frumos.
Greutatea depinde.Eu de exemplu am 54 de kilograme, dar nu sunt deloc grasa (chiar putin slabuta, am noroc ca am ceva forme ca altfel ). Depinde.nu conteaza kilogramele.Conteaza sa fi multumita atunci cand te privesti in oglinda.
Asa si eu...
Am forme
Grasa nu sunt
Buna sa stii ca nu e chiar urat sa fii inaltaEu am 14 ani si am 1.75 si nu prea ma deranjeaza inaltimea
Greutatea...pai vreo 60 de kg maxim
Numai bine.
Nu este urât să fii înaltă, dimpotrivă, cele mai apreciate modele au uneva în jur de 1, 80, deci tu eşti foarte bine.La înălţimea asta greutatea ideală ar fi 60-62 de kg.
Pai eu am 14 ani, 1.70 si am 50 de kg
Si nu pot sa spun ca sunt nici slaba, nici grasa
Buna nu nu este un defect sa fii inalta chiar este o calitate ..si ar trebui sa ai cam 50 de kg chiar 52
Mi-ar placea si mie sa fiu asa de inalta! Eu la 17 ani am 1.65 si nu cred ca maicresc, cel putin asa mi-a spus doctorul.
La inaltimea ta nu trebuie sa depasesti 55kg, max.60kg.Stai linistita daca mai cresti nu depasesti1.75 cm. Bucura-te ca esti asa, unii ar vrea sa fie mai inalti dar nu pot!
La 1.70 nu mi se pare ca esti prea inalta, tinand cont ca am o colega care la 14 ani are 1.80, nu cred ca vei mai creste din cate stiu eu fetele se opresc din crestere la 14-15 ani
Raportat la inaltimea ta, cam 55-60
eu am 1.73 si sunt super ok! fetele inalte au foarte multe avantaje sa stii.
Sa fii inalta nu e urat, cine ti-a spus asta? Trebuie sa stii cum sa te imbraci, nicidecum la fel ca si celelalte de 1, 64 (daca intelegi ce vreau sa zic). Cat despre kilograme nu stiu exact, nu conteaza atata timp cat arati bine
DaciaRomania întreabă: