| havin8860 a întrebat:

Am ceva timp de cand incerc sa slabesc si sa ma tonifiez.Intr-adevar,am slabit(nemancand prostii),dar de tonifiat mai greu,chiar daca fac sport, ma rog...gen 100-200 de abdomene normale.Ce exercitii ati facut si au dat rezultate bune?

9 răspunsuri:
| xCatastrophe a răspuns:

De ce nu incerci gimnastica sau sa te apuci de un sport ca inotul sau karatele? happy

| unbaiatanonim a răspuns:

Ce-ar fi sa lasi TPU si sa te apuci sa mergi la sala? Inceteaza sa mai mananci shaorma si hamburgeri ca nu-ti fac bine.

| havin8860 explică (pentru unbaiatanonim):

Am noroc ca in orasul in care locuiesc nu sunt atatea vicii precum shaorma si hamburgeri.Din pacate nici sala nu o am la dispozitie, ma refeream la exercitii de facut acasa.

| unbaiatanonim a răspuns (pentru havin8860):

Abdomene, flotari, genoflexiuni. Du-te si alearga pe stadion zilnic, si ai grija la alimentatie.

| ThinkPink_8731 a răspuns:

Eu una mi-am facut un abonament cu o prietena la Kangoo Jumps.S-a dovedit a fi eficient si distractiv.Ai putea incerca. poate iti va placea happy. Eu sunt foarte gurmanda de felul meu. in schimb am facut o cura, in sensul ca mancam numai salata seara. In ultimul timp am tot avut pofta de pizza si mi-am permis una acum 2 zile cand am iesit cu prietenele in oras laughing. Nu trebuie sa te infometezi sau sa ti cine stie ce cure..trebuie sa te inveti sa devi echilibrata si sa faci sport si sa mananci regulat. :*

| MauiNight a răspuns:

Cel mai simplu si rapid este sa sari coarda. Slabesti frumos si iti tonifiezi corpul, fara nici-o indoiala. Nici nu trebuie sa sari ore intregi, 30 de minute pe zi e de ajuns plus o alimentatie sanatoasa. Trei mese pe zi si gata. Destul de simplu dar trebuie sa ai ambitie, cand vei slabi sa continui acelasi stil de alimentatie daca nu vrei sa te apuci iar de sport. Sau daca ai sansa sa te inscrii la un club sportiv, atunci fa-o.

| Inela a răspuns:

O sa-ti zic eu ceva. big grin
Eu alerg in fiecare dimineata, pentru ca alergatul intareste inima, mentine corpul sanatos si slabeste zonele care au nevoie. Eu stiu un program. In fiecare dimineata, cu exceptie - simbata si duminica, ma trezesc la 9, maninc un mar, ies pe stadion si alerg astfel :
2 min- mergi la pas (incalzirea)
4 min- alergi repejor (nici chiar la viteza)
3 min- alergi lejer
4 min- alergi repejor big grin
2 min- mergi la pas (mai grabit)
In total sunt 15 minute.
Dupa aia iau micul dejun.
Desigur ca pentru alergat trebuie sa fii imbracata comod, si sa porti incaltaminte comoda - adidasi sau de genu asta, care au talpa groasa si dupa forma piciorului.
(dupa cronometru socoti minutele, nu numeri secundele big grin )
Si desigur maninca sanatos, fructe, legume, bea apa, pentru ca organismul are mare nevoie. happy (despre simbata si duminica e cazul meu, tu iti alegi singura zilele, mai ales tinind cont si de faptul ca e vara si nu e scoala)
Bafta!

| Biuta95 a răspuns:

Eu am incercat cereale fittnes ( nu sunt sigura daca se scrie asa ) o singura data, nu mi-au placut la gust. dar poate la tine o sa mearga..si niste abdomene care pot da roade mai bune, sunt acelea, in care te intinzi, pui mainile la ceafa, te tine cineva de coate, si ridici de amandoua picioarele, asta in primele 3 zile cam de 15 ori, iar dupa aceea, poti sa faci dublu, daca rezistihee hee laughing

| Tany_Taniticu_1995 a răspuns:

Pai de exemplu eu azm slabit 5 kg in 5 zile si am avut un regim simplu3 mese principale si 2 gustari
dimineata ceai si biscuiti
la 10 fructe
la ora 13 o supa usoara la felul 2 pireu cu si carne cel mai important e sa nu mananci pragit eu am mancat doar carne de pui fiert
la ora 4 un suc nectar sau un ceai
iar la ora 5:30 un iaur cu fructe su unul simplu pai dimineata cum este vara o tura de 30 de minute la alergat si vreo 60 de abdomene seara alergi dublu cat ai alergat dimineata si faci dublu de abdomene cat ai facut dimineata si pe parcurs cum trec zilele maresti abdomenele si minutele de alergat si eu ma apuc de azi de regim din nou
eu iti sugerez sa nu faci motamo ce ti-am scris foloseste cat mai multe fructe si legume si bea cel putin 2 litri de apa