| SweetLife2012 a întrebat:

am citit cateva dintre parerile voastre in legatura cu machiajul la 13 ani. Am 13 ani si as vrea sa ma,, machiez" adica sa folosesc fard de pleoape si gloss, am vorbit cu mama si este de acord atata timp cat nu ma fardez decat la ocazii. Credeti ca procedez corect? Nu folosesc rimel, fond de ten sau blush deci.

Răspuns Câştigător
| krlla a răspuns:

Nu este nici o problema atata timp cat te fardezi doar la ocazii. Eu am 12 ani m.am dat cu rimel si la scoala, insa nu exagerat, normal. Dupa parerea mea esti cam libera sa faci ce vrei cand vine vorba daca vrei sa te machezi, insa nici sa nu exageram. Daca vrei sa te fardezi putin ----- > Iti dai cu putin fard la ochi, rimel, luciu e buze. Daca vrei sa te machezi pe bune pentru o ocazie ----------> Fond de ten, tus, Fard, Rimel, creion + ruj big grin. Sper ca te.am ajutatt :*.

2 răspunsuri:
| Alexutza25 a răspuns:

E ok, eu ma machiez de la 12 ani cu rimel si creion, acum in ultimu an am inceput sa folosesc tusul. Deci n-ar trebui sa iti faci griji, desi recunosc ca si la mine a fost o varsta frageda.

| Breakingthehabittonight a răspuns:

E ok ..pana la urma esti fata si atata timp cat zici ca numai la ocazii e perfect. Eu de prin a 5 a am inceput cu creion si rimel, gloss mai rar. Nu e nici o problema daca stii si procedezi corect, igienic si cu gust.
- de ce sa nu profiti, daca ai fi fost baiat, la un eveniment nu ai avea un look nou sau ceva. ai fi obisnuita