Cura de visine (fructe proaspete sau sucul lor) este indicata in deosebi diabeticilor, datorita vitaminei E (hipoglicemiante) si levulozei. Avand proprietati diuretice (favorizeaza eliminarea urinii), visinele se folosesc in tratatrea unor boli ale aparatului urinar (litiaze). Pentru cardiaci, obezi si pletorici sunt recomandate 1-2 zile pe saptamana, in care sa se consume numai visine si cirese (0, 5–1kg pe zi), fara alte alimente, in afara de apa.
Ceaiul (decoctul) din cozi de visine se pregateste la fel ca si cel din cozi de cirese si are aceleeasi proprietati terapeutice. Se foloseste in boli de rinichi (litiaza urica).
Si acest site e foarte util:
http://www.imaginelife.ro/fitness/dieta/cura_cu_fructe/
citeste-l si cred ca-ti va placea! Nu stiu nimic de reteta minune a lui Arthur dar cum bine ai citit si tu am inteles ca e o gluma! Dar sunt multe retete de slabit cu visine!
http://www.infoslabire.ro/......isine.html
Dieta cu visine:
Aceasta cura este recomandata in special persoanelor diabetice datorita continutului ridicat de vitamina E si levuloza.
Dieta cu visine se tine 1-2 zile pe saptamana, cand nu se va consuma nimic altceva in afara de 1 kg de fructe si 2 litri de apa.
Visinele scad nivelul de acid uric din sange, ajutand la prevenirea gutei, la tratarea unor boli ale aparatului urinar, ameliorarea constipatiei si detoxifiaza organism
Era o gluma, era vorba de cu totul si cu totul altceva.
Vi si ne f****? Despre asta era vorba.
Vezi ca arthur e foarte glumet de felul lui, ai mare grija, sa nu prea te ei dupa el!
Oricum, mie mi se pare simpatic omu'. acum depinde de fiecare cat simt al umorului are...
)
Daca ai observat, intrebarea lui Arthur era postata in categoria "amuzante", de fapt nu, era "timp liber"!
El se referea la "clasica reteta de slabit cu "vi(si)ne"!
Adica, nu stiu cati ani ai dar sexul presupune ceva efort fizic! Arde caloriile!
La asra se referea Arthur!
Nu exista o astfel de cura desi visinele sunt foarte bune pentru rinichi asa ca poti sa consumi in voie!
Ooofff! presupusa reteta era de fapt o asa-zisa gluma "neigienica", un banc prost care ar fi trebuit postat -eventual- in categ. "trivia(le)" cu conditia ca individul sa ceara, in prealabil, acordul surorii lui mai mici sau acordul mamei sale (daca el nu are o sora mai mica)
kalakkas întreabă: