Daca te vopsesti cu saten deschis sau blond mai inchis nu iese nimic. Daca vrei sa-ti iasa blond inchis iti trebuie un blond deschis, iar daca vrei saten deschis iti trebuie un blond mediu.
Sa nu te faci bruneta.Pe langa faptul ca scapi foarte greu de el, te imbatraneste, mai ales ca esti si deschisa la ten si la ochi.Cel mai bine te-ar pune in evidenta un blond inchis sau mediu.Dar daca vrei o nuanta cu mai ult de 4 tonuri mai deschisa trebuie sa te decolorezi si iti vei strica parul, deci eu zic ca un blond inchis e perfect.Dar ai mare grija cand iti alegi vopseaua sa-ti iei neaparat cu tonuri cenusii pentru ca, in caz contrar, vei avea niste reflexii roscate si va arata cam urat.
Nu iti va iesi mai deschis decat daca in prealabil l-ai decolorat. Si eu sunt satena si ma vopsesc cu saten inchis si imi iese negru.
Lasa-ti parul cum este, nu te vopsi. Iti arzi parul degeaba plus ca niciodata nu it va iesi culoarea dorita si daca nu te vopsesti cum trebuie iti vor ramane suvite. Deci parerea mea nu te vopsi.
Si... cel mai bine este sa-ti pastrezi culoarea ta naturala. Ma gandesc la un saten "mediu", eventual castaniu.
Insa, daca ai tu placerea sa te vopsestei si crezi ca nu mai poti astepta, atunci mergi pe un blond inchis, nici de cum brunet! Nu uita, trebuie sa te decolorezi mai intai.
Take care.
Eu cred ca ar trebui sa eviti "Negrul". Odata ce te faci bruneta, greu iti mai poti schimba culoarea parului. Ti-o spun din experienta. Dar e doar un sfat. E parul tau si tu decizi ce faci cu el.
Ideia este sa nu te vopsesti iti distrugi parul + ca fiecare fata este frumoasa in felul iei asa ca fi cit mai naturala(este un sfat nu o lua ca pe o obligatie)
Sfatul meu este NU BRUNET! odata ce ai tenul deschis, un blond mai inchis ar fi super sau saten deschis.
ejwihss întreabă: