| anonim_8127 a întrebat:

am cumparat un parfum chanel de la o prietena. cum pot sa aflu daca e original?
persita ff bine si super dar vreau sa ma conving eu singura ac e original
astept ras cat mai repede. va pup

9 răspunsuri:
| MissCamelia a răspuns:

Trebuie sa aiba o serie, o holograma ca element de siguranta, verifica si pe site-ul chanel sa existe o sticla de forma si capacitatea a ceea ce ai tu, pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo

| asya a răspuns:

Pai cele originale persista mult...chiar si dupa un dus! Mai difera si sticlutele, pentru ca poate sa scrie ca e fabricat in acelasi loc cu unul original! de obicei sticlutele mai ales capacul, sunt mai slabe, se zgarie usor, si arata mult mai folosite dupa o saptamana, iar cele originare arata bine chiar si la sfarsit!

Răspuns utilizator avertizat
| r8driver a răspuns:

Daca nu-i original il dai anapoi?

| r8driver a răspuns:

Am anteles, tu vrei sa te dai odata si sa mirosi 2 ani...

| gabitza_3022 a răspuns:

Cat ai dat pe el? uitate la eticheta unde e fabricat si informeaza'te espre unde se fabrica.si cum se scrie corectwinking

| gratzy56 a răspuns:

Draga mea, in ziua de astazi, la noi in "romanica" nu mai poti fi sigura ca gasesti parfumuri originale nici macar in magazilele de profil, cu "fite"... asa ca, multumeste-te cu faptul ca miroase bine si persista, restul e "doar fum...". iar daca pretul e ok, care este problema?

| Bloo2 a răspuns:

Deci...mai conteaza daca e original atata timp cat persista si iti place? nu o sa inteleg niciodata de ce vor unii chestii originale laughing... mrg...succeswinking

| diatns a răspuns:

Un produs original trebuie sa aiba marcat in cel putin 3 locuri diferite numele sau logo-ul.