Trebuie sa aiba o serie, o holograma ca element de siguranta, verifica si pe site-ul chanel sa existe o sticla de forma si capacitatea a ceea ce ai tu, pentru mai multe informatii despre cosmetice si frumusete, intra pe blogul meu, gasesti adresa la profilul meu de pe TPU. xoxo
Pai cele originale persista mult...chiar si dupa un dus! Mai difera si sticlutele, pentru ca poate sa scrie ca e fabricat in acelasi loc cu unul original! de obicei sticlutele mai ales capacul, sunt mai slabe, se zgarie usor, si arata mult mai folosite dupa o saptamana, iar cele originare arata bine chiar si la sfarsit!
Cat ai dat pe el? uitate la eticheta unde e fabricat si informeaza'te espre unde se fabrica.si cum se scrie corect
Draga mea, in ziua de astazi, la noi in "romanica" nu mai poti fi sigura ca gasesti parfumuri originale nici macar in magazilele de profil, cu "fite"... asa ca, multumeste-te cu faptul ca miroase bine si persista, restul e "doar fum...". iar daca pretul e ok, care este problema?
Deci...mai conteaza daca e original atata timp cat persista si iti place? nu o sa inteleg niciodata de ce vor unii chestii originale ... mrg...succes
Un produs original trebuie sa aiba marcat in cel putin 3 locuri diferite numele sau logo-ul.
Mindfulness întreabă: