anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am degrabă 15 ani şi nu am sîni((. Am 1.73, 65 kg, am fund frumos, tot normal numai sîni n-am, ce să fac? (

Răspuns Câştigător
| Laura927 a răspuns:

Stai linistita mie au început sa imi crească de la 17 ani si acum am 21 si încă imi cresc... Si m-a întreb cand o sa se oprească din crescut ca au devenit antipatici,asa ca ai sa vezi cat de nașpa e cand o sa iti trebuiască sutiene noi tot timpul.
Nu mai poti face sport, toata lumea se holbeaza la tine daca alergi sau te apleci, incearca sa iti atingă sânii cu cotul laughing
Chiar nu e amuzant :/ sa ai sâni asa de mica, plus ca familia o sa te simti prost ca începe sa ți se vadă sânii si o sa mergi gheboasa prin casa.
Asta mi sa întâmplat mie :/
Nu te grăbi la sâni mari, bucura-te de libertatea de a te mișca in siguranță fara ca vreun sfarc sa zacă pe afara din sutien laughing

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

O sa ai pentru ca inca esti in crestere

| MadRaven a răspuns:

Bună,
Aşteaptă să crească. Nu ai ce să le faci. Fiecare fată se dezvoltă în ritmul ei.
Numai bine!(:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mananca la KFC sau ceva in gen Mc... ''nu e o gluma'' pentru ca in mancarea aia puiul ala ii baga nu stiu ce in el ca sa fie gras si asa merge daca manaci dupa :3

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa astepti sa mai cresti.

| manuel72 a răspuns:

Eu zic sa ai rabdare, iti vor creste, poate nu cat ti-ai dori tu, sau poate mult peste masura asteptarilor tale.In schimb, daca creierul se dezvolta normal, iar sanii raman mici, vei avea intotdeauna satisfactia ca barbatii te vor privi in ochi si nu te vor judeca dupa forme.

| SaschaM a răspuns:

Eu zic sa stai linistita, eu am 23 de ani si n-am sani laughing) Oricum tie o sa-ti mai creasca, nu e cazul sa te ingrijorezi de pe acum. Daca te trezesti pe la vreo 20-21 de ani ca tot ai sanii mici, poti sa-ti pui silicoane sau sa te resemnezi.

| andreisandu28 a răspuns:

Pai asa esti tu...o sa ai sanii mici

| L0v3isTheWaY a răspuns:

Salut.
Daca vrei sa-ti creasca sanii da-te la trup (daca intelegi ce vreau sa zic) laughing Garantat iti vor creste sanii. big grin

| Anonymus9 a răspuns:

Dusuri Norvegiene. Iti lasi sa curga pe sani 30 de secunde apa rece pauza de 10 secundesi dupa cu apa fierbinte 40 secunde. Si repeti operatiunea asta de 3 ori la dus. Mie mi-au crescut.

Fundita?

| AdrianaL30 a răspuns:

Salut! Nici eu nu ma pot mandri cu ce am, dar poate cu timpul vor mai creste...am mai cunoscut astfel de fete.
PS:Tu sigur esti din Rep.Moldovalaughing

| SilviutzaESuper a răspuns:

Bucurate unele fete ii vor mai mici