Hello!
Îți recomand, asta din experiență că decoloratul acasă fără produse profesionale, fără cineva care să te ajute o să te ducă la un singur rezultat, păr distrus. Ceea ce vrei tu e să faci e un lucru care necesită atenție (nu e de joacă cu ceea ce îți pui în păr) să îl scoți pe ieftin. Ăsta e sfatul meu, mai ales dacă vrei o culoare uniformă, poți să faci un minim de efort să pui niște bănuți deoparte dacă nu ai cum să investești totul odată, dar chiar dacă lucrul ăsta te va face să mai aștepți pentru a ajunge la culoarea dorită îți garantez că o să merite rezultatul.
Mulțumesc mult de sfat! Am stat și m-am mai gândit puțin și ai dreptate, nu as dori sa risc sa rămân fără par.
Caută pe YouTube Brad Mondo "how to dye your hair at home and not ruin it". Nu e așa mare filosofie cum fac unii să pară. Pe scurt ai nevoie de un decolorant și de 30 volume developer, amesteci după instrucțiuni și aplici pe păr. Întâi la mijloc și la vârfuri și abia după vreo 20 minute la rădăcini, deoarece acolo se procesează cel mai repede și nu vrei să ai rădăcinile mai deschise decât vârfurile, e foarte inestetic. Dacă faci totul cum trebuie și acoperi toată suprafața ar trebui să iasă ce trebuie. Ca buget ar trebuie să te încadrezi în 50-60 lei zic. Succes.
Mulțumesc! Acum chiar nu știu ce sa fac, o sa ma mai gândesc și am sa iau o decizie.