| BambiSd a întrebat:

Am doua intrebari:
1. Dauneaza daca dormi machiata? ( Data si cu fond de ten)
2. Dauneaza daca te dai cu fond de ten in fiecare zi la o varsta destul de frageda incepand sa zicem de la 13 ani?
Multumesc.

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Nelasand pielea sa respire, nici macar noaptea, practic o sufoci. Risti eczeme, acnee si cu siguranta iti imbatranesti tenul, favorizand aparitia prematura a ridurilor si colorarea lui intr-o culoare terna( pamantie). Nu cred ca vrei asa ceva.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai același răspuns la ambele întrebări: îmbătrânește prematur tenul.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

da, dauneaza... pielea are nevoie sa respire macar noaptea si nu e bine sa folosesti fondul de ten zilnic de la 13 ani [sa zicem]

| IloveME a răspuns:

1 da, iti apar cosuri, imbatraneste tenul mai repede!
2 pff, ai o varsta foarte frageda, nu prea ai avea nevoie de fond de ten la aceasta varsta! la 18 ani vei arata ca una de 30¡
incearca sa folosesti fond de ten cat mai putin posibil, iar cand ajungi acasa sa te dezmachiezi, ca sa lasi tenul sa respire!
Si eu ma machiez mereu cand ies din casa, dar am 24 de ani si tenul meu nu arata perfect si bine! sincer recunosc,niciodata nu ma dezmachiez, am o multime de produse pentru dezmachiat, dar am incetat sa le mai cumpar datorita ca nu le folosesc! incerc doar ca de fiecare data cand stau in casa sa nu ma machiez, sa las tenul sa respire!
Am o prietena care se machiaza si pentru a sta in casa, din obisnuinta zilnica iar nelasand tenul sa respire are foarte multe cosuri!

Răspuns utilizator avertizat
| jokiss a răspuns:

Demachierea este obligatorie asta daca nu vrei sa iti apara cosuri si riduri, dar ce iti trebuie tie la 13 ani fond de ten? ce probleme ai si vrei sa le ascunzi?

| BambiSd explică (pentru jokiss):

Nu am spus ca am 13 ani. "incepand sa zicem de la 13 ani", scrie foarte clar. De la varsta de 13 ani am inceput sa ma fardez si sa ma dau mai ales cu fond de ten, si continui si in prezent. Totusi nu vreau sa imbatranesc "inainte de termen" sau sa am tenul plin de cosuri ( am destule si acum pe fata).

Întrebări similare