Daca vrei repede te decolorezi si apoi te revosesti sau astepti sa "treaca culoarea"
Probabil daca te-ai da cu un blond ffff deschis ti s-ar mai deschide nuanta aceea cu 1-2 nuante. Oricum intensitatea culorii pe care o ai acum se va duce dupa cateva spalari.Incearca cu un blond fff deschis si vezi ce iese, si eventual lasa-l asa, nu cred ca va iesi o nuanta urata si dupa cateva luni vopseste'te tot cu castaniul deschis! Succes!
Aceeasi greseala am facut`o si eu. Nu poti sa te vopsesti blond deschis si apoi castaniu deoarece nu ai voie sa iti vopsesti parul asa de repede...asteapta 3 sau 4 luni si stai cu acea culoare, pana cand culoarea o sa se mai duca si o sa poti baga decolorant sau chiar direct castaniu deschis.
Iti zic din experienta, lasa-l asa. Asteapta sa se mai duca putin oricum pana incerci orice. Eu m-am facut multa vreme cu castaniu deschis ai apoi am incercat sa-l deschis la saten-blond cenusiu, si nu iese deloc! cel mult obtii un spalacit rosiatic la radacina, dar restul parului profund colorat nu prea se schimba. Asteapta sa se mai duca si apoi incearca vopseaua aceea de la Palette speciala pentru decolorat+colorat in acelasi timp. E speciala pentru ce vrei tu si are si nuanta de saten deschis.
Decoloreazate si dupa o saptamana vopseste-te ce culoare vrei... nu iti arzi parul. bafta