| RoxiiIoana a întrebat:

Am fata foarte uscata și am multe pielițe inestetice. Daca ma dau cu ulei de măsline îmi dispar acele pielițe și îmi face tenul mai fin? Am fata uscata din cauza unor pastile pentru acnee care îmi usucă tenul pentru a scapă de acnee.

Răspuns Câştigător
| Valentina767 a răspuns:

Poti folosi si o masca cu malai si lamaie pe care ti o prepari in casa si ar trebui sa o folosesti o data pe saptamana iti face tenul mai moale si pentru cosuri iti poti face o masca cu lamaie si zahar la mine a functionat

5 răspunsuri:
| Țoglă a răspuns:

Dă-te cu ulei de argan.

| marinaru777 a răspuns:

Https://www.frunza-verde.ro/......de-masline
Este bun uleiul de masline!

| uptowngirl a răspuns:

NU! Total gresit sa folosesti ulei pe fata - ori de care ulei! Iti ingrasa tenul si da impresia de falsa hidratare. Tot ce faci bun prin tratamentul anti-acnee intra in regresie din cauza uleiului. Primul lucru care trebuie sa il faci e sa-ti cumperi un scrub special pentru cosuri si puncte negre (eu folosesc cel de la Clean&Clear - recomand) care sa il folosesti in fiecare seara pentru a elimina pielicica inestetia. Insista pe zonele mai problematice gen barbie, nas. Urmatorul pas pe care trebuie sa il faci e sa iti cumperi o crema hidratanta pentru fata (de preferat ceva dermatocosmetic - care sa aiba si antirid daca ai trecut de 21-22 ani) si sa o aplici in fiecare seara (crema hidratanta de seara) si dimineata (crema hidratanta cu SPF - protectie solara, indiferent de anotimp). Asta trebuie sa fie rutina ta zilnica pentru ten (+demachiant umed seara), indiferent daca ai un ten cu probleme sau daca ai o fata perfecta. Nimic nu dureaza daca nu ai grija de acel lucru - in cazul acesta tenul.

| rebecadia a răspuns:

Ai putea folosi o mască de păr naturală

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ew, nu, bea apa! Si foloseste o crema hidratanta.